do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21353
8,4/10 (21353 omdömen)
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 02/04
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.

Säg tack med tackkort för bröllop från Optimalprint

Din stora dag var allt du kunde ha önskat dig, omgiven av vänner och familj. Du kommer alltid att uppskatta den otroliga glädjen, foton och minnen från din stora dag. Säg tack till alla dina nära och kära för att de har varit en del av ditt speciella tillfälle med personliga tackkort för bröllop från Optimalprint. Tackkort låter dig visa din tacksamhet på ett mycket personligt sätt.


Bläddra bland våra olika designs, ladda upp ditt eget foto och meddelande och välj bland olika pappersstilar, kanter och kuvert. Du kan vara säker på att de färdiga korten kommer att se perfekta ut, tack vare vår användning av förstklassig tryckteknik och material av högsta kvalitet.


Vi erbjuder säker, snabb leverans i hela Sverige, så dina kort kommer att vara framme vid din dörr i fantastiskt skick på nolltid.

Tackkort för bröllop visar att du bryr dig

De bästa tackkorten för bröllopet är de som kommer från hjärtat. Vad passar bättre än att göra det med en personlig design? Oavsett om du vill inkludera bilder från den stora dagen, bilder från smekmånaden eller bara ha ett personligt meddelande för att tacka dina gäster, så finns det något för alla par i vårt urval av tackkort efter bröllopet.

Blommor och natur

Letar du efter tackkort för bröllop som matchar din bukett? Vi har en rad olika kort dekorerade med blommor och bladverk att välja mellan. Bläddra bland våra stilar, ladda upp ditt foto och välj önskat papper, storlek och orientering. Om du inte vill inkludera en bild har vi alternativ för enklare bröllopskort som fortfarande imponerar.

Rustika kort

Vill du bara säga ett enkelt tack eller hålla dig till ditt rustika bröllopstema? Från platta till vikta, våra rustika tackkort för bröllop har en enkel och avslappnad stil som är perfekt för jordnära par. Glöm inte att inkludera ett meddelande till dina gäster för det där lilla extra.

Spets

Våra tackkort med ett spetstema finns i en mängd olika storlekar, färger, stilar och papper. Oavsett vilket tackkort du har tänkt dig för ditt bröllop, kan du hitta det du letar efter hos Optimalprint. De tillverkas och trycks i Sverige, så du kommer inte att behöva vänta länge på att få dela dina tackkort med gäster.

Roligt och originellt

Från design med flera bilder till mer nytänkande stilar har vi verkligen tackkort för alla olika par. Svart och vitt, färgglada nyanser, glitter och till och med kort som ser ut som en flygbiljett – du kommer garanterat hitta en design som visar upp din personlighet och stil. Du kan också få dina färger att sticka ut ännu mer med glansigt papper.

Inget foto

Om du inte vill inkludera ett foto eller om dina bröllopsbilder inte är färdiga än kan du titta på våra tackkort utan bilder. Säg tack på ett enkelt och minimalistiskt sätt genom att välja bland blomteman, glitter och glamour eller rustik design.

Små detaljer som matchar ditt bröllop

Eftersom du nyligen har planerat ditt bröllop vet du att det är de små detaljerna som räknas. Vissa färger i buketterna, favoritsaker på bordet, en gratis drink i baren. Eftersom du utformade din dag att bli så speciell som möjligt, bör du göra likadant med dina tackkort. Med vårt urval av tillval och flera olika papper och kuvert kan du skräddarsy dina tryckta tackkort för bröllop och göra dem personliga för dig.

Rundade hörn

Som standard kommer våra tackkort för bröllopspresenter och gäster med fyrkantiga hörn. Men vi ger dig också möjligheten att uppgradera till rundade hörn. Hörnen passar perfekt för våra matta papperskort, som är en modern och alternativ finish som imponerar på de flesta. Vi erbjuder till och med platta eller vikta kort för den ultimata skräddarsydda designen.

Silkpapper

Hos Optimalprint har du ett val mellan tre olika papperstyper vilket innebär att du kan skapa tackkort för bröllop som matchar din stil och budget. Med en slät yta och vacker finish är silkpapper ett av våra mest populära val. Välj helt enkelt din design, välj silkpapper och bestäm kortstorleken.

Glansigt papper

Ett annat populärt pappersval för tackkort för bröllop är glansigt papper . Den här typen av material gör att färgerna ser mer levande ut, så vi rekommenderar det för kort med foton. Glöm inte att välja din orientering, storlek och kuvertstil. Vem visste att det gick att välja på så många olika tackkort för bröllop?

Matt papper

Matt papper för tackkort för bröllop är fantastiska när det inte ska vara några foton. Tillsammans med rundade kanter och våra premiumkuvert ger den också ett lyxigt bestående intryck.Bara för att du inte inkluderar ett foto betyder det inte att ditt anpassade tackkort för bröllop inte kan vara personligt. Se till att inkludera ett skriftligt meddelande för att visa din genuina uppskattning för gästerna.

Standardkuvert

Våra tackkort för bröllop kommer med standardkuvert. Lägg bara till varje adress och sätt ett frimärke i hörnet så är du redo att skicka dina tackkort. Personliga kort har aldrig varit lättare att skapa tack vare Optimalprint. Vi har också färdiga designs som du kan skicka direkt.

Premiumkuvert

Uppgradera till våra premiumkuvert i kraftpapper för en lyxig känsla. Våra kuvert med premiumkvalitet har naturliga fibrer, en synlig textur och är lite tjockare men ändå lätta. De passar även alla olika storlekar och orienteringar av kort, så du kan använda den design du gilla allra mest.

Designade av dig, tryckta lokalt

Vi skapar och trycker alla beställningar här i Sverige med en garanterad 1-2 dagars leverans. Du behöver ingen erfarenhet av att använda vårt designverktyg eller ens vara särskilt kreativ. Vårt lättanvända designverktyg låter alla göra prisvärda och kvalitativa tackkort för bröllop, oavsett smak och stil.

En sak mindre att oroa sig för med Optimalprint

Planeringen före och efter bröllopet kan vara stressande. Även efter den stora dagen måste du komma ihåg vem som köpt vad och skicka tackkort till alla gäster. Optimalprint hjälper till att minska stressen med våra tackkort för bröllop.


Bläddra bland våra designs, ladda upp eller välj din favoritbild, material och storlek för att beställa. Det är verkligen så lätt. Du får sedan dina tackkort till bröllopet på nolltid. Så vad väntar du på? Börja ditt gifta liv på rätt sätt med tackkort för bröllop från Optimalprint.


Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.