do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21353
8,4/10 (21353 omdömen)
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 02/04
Bli Plus-medlem och få gratis frakt i ett år
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.

Personliga tackkort för alla tillfällen

Ett av de bästa sätten att visa uppskattning och tacksamhet kan vara med hjälp av personliga tackkort. Även om du inte står mottagaren nära så kan personliga tackkort ha en stor påverkan och bana väg för en bättre relation. I en tid av e-post och textmeddelanden får ett handgjort, personligt tackkort vänner och familjemedlemmar att känna att du har tagit dig tid att tänka på dem och de påminns om den kärlek och uppskattning du har för dem.


Om du vill köpa eller designa personliga tackkort så har du hamnat helt rätt, Optimalprint är det bästa stället för just detta! Vi förstår att du vill göra ett bestående intryck på mottagaren, så precis som du gör vi allt vi kan för att skapa personliga tackkort som fångar deras uppmärksamhet och fyller deras hjärtan med glädje.

Anpassa dina tackkort efter dina behov

Personliga tackkort från Optimalprint har ett stort utbud av anpassningsbara alternativ för att göra dem unika – och du behöver inte vara en designer för att förverkliga dina idéer. Baserat på dina krav kan du få dina personliga tackkort att uttrycka exakt de känslor du vill förmedla.


Börja med att välja en design och en layout från vårt omfattande utbud av personliga tackkort. Skapa en design från grunden eller välj en mall – vi har allt från eleganta och stilrena till spontana och lekfulla mönster.


Därefter väljer du typsnitt och färgtema. Oavsett om du vill ha ett djärvt och modernt utseende eller en mer traditionell estetik så kan du blanda och matcha för att hitta den perfekta kombinationen för dig.


Personliga tackkort blir inte alltför ”personliga” om du inte lägger till ett personligt meddelande. Lägg till vad som helst – från ett fånigt litet skämt till ett hjärtligt meddelande som uttrycker din kärlek och tacksamhet.


Försök dig på personliga foton genom att lägga till bilder som mottagaren kommer att tycka om. På Tackkort för bebisar hittar du till exempel de senaste bilderna av det barn som firas. Bilder eller personliga detaljer gör inte bara tackkorten vackrare, de fungerar också som en fantastisk minnespunkt.


I det sista steget väljer du vilken typ av papper och kuvert du vill använda för dina personliga tackkort. Oavsett om du vill ha silkespapper för en lenare yta eller glansigt papper för att få färgerna att verkligen komma fram så har vi allt du kan tänkas behöva.

Skapa tackkort för alla tillfällen

Oavsett om du vill tacka för en födelsedagspresent, en bröllopspresent eller bara uppmärksamma en vänlig gest så är personliga tackkort det perfekta sättet att visa din uppskattning.


Ett av de enklaste sätten att skapa personliga tackkort för alla tillfällen är att samarbeta med ett professionellt tryckeri som Optimalprint. Vi erbjuder ett stort utbud av anpassningsbara alternativ, inklusive olika mönster, layouter och papperstyper, för att hjälpa dig att skapa det perfekta tackkortet.


Om du letar efter något verkligt unikt så kan du själv bli en designer i vår app: skapa vackra mönster utan större ansträngning, lägg till dina egna foton och välj det typsnitt du föredrar för att skapa ett personligt tackkort på nolltid. Personliga tackkort som dessa speglar verkligen din personlighet och kan vara ett fantastiskt sätt att minnas en speciell händelse eller milstolpe. Ett annat alternativ för personliga tackkort är att använda färdiga mallar som du kan anpassa efter dina önskemål. Du hittar en mängd olika mönster i våra mallar, så att du kan välja efter dina önskemål. Färgglada och lekfulla eller stilrena och avskalade mönster? Oavsett om du vill ha en enkel look eller en kärleksfull design för personliga tackkort för dop så finns det säkerligen en mall i vår redigerare som du kommer att gilla.


Oavsett vilket tillvägagångssätt du väljer så är nyckeln till att skapa det perfekta skräddarsydda tackkortet att ha mottagaren i åtanke. Tänk på deras personlighet och stil och välj en design och ett budskap därefter.


Oavsett om du vill tacka för en vänlig gest eller om du vill uppmärksamma en viktig händelse så är personliga tackkort det perfekta sättet att visa uppskattning och tacksamhet. De många alternativen att välja mellan gör det enkelt att skapa det perfekta tackkortet för varje tillfälle och få någon att känna sig extra speciell.

Personliga tackkort för bebisar, bröllop, födelsedagar och mycket annat

Här på Optimalprint hittar du personliga tackkort för mer eller mindre alla tillfällen. De mest populära kategorierna är dock tackkort för bebisar, bröllop och födelsedagar.

Tackkort för bebisar – välkommen, lilla mirakel!

Fira ankomsten eller dopet av ditt barn med personliga tackkort. Dela din tacksamhet med dina nära och kära och tacka dem för deras kärlek, stöd och gåvor under denna speciella tid. Välj bland en rad olika mönster, lägg till din egen personliga touch och skapa personliga tackkort som kommer uppskattas i flera år framöver. Anpassa korten med eller utan foton. Kort med ett vackert foto av det nya tillskottet i familjen är dock extra charmiga. Eller vad sägs om ett första familjeporträtt?

Tackkort för bröllop – dela kärleken!

Oavsett vilket steg i planeringen av ditt bröllop du befinner dig i så kan du räkna med att vi hjälper dig att skapa de perfekta personliga tackkorten för bröllop. Välj bland olika eleganta mönster och anpassa dem med ditt personliga meddelande för att uttrycka din tacksamhet. Oändliga alternativ för personliga tackkort som matchar ert bröllopstema och er stil, från klassiska och traditionella till moderna och minimalistiska alternativ. Skapa en minnessak som era gäster kommer att uppskatta och minnas.


Förresten: om du letar efter andra kort till bröllopsfirandet så har du också hamnat helt rätt. Oavsett om du letar efter Save-the-date-kort, Bröllopsinbjudningar eller romantiska Placeringskort för bröllop så kan du ge din fest det där till extra med våra unika kort.

Tackkort för födelsedagar

Få dina nära och kära att känna sig extra speciella med Personliga tackkort för födelsedagar. Oavsett om det är en viktig födelsedag eller bara ett enkelt firande så kan du visa din uppskattning med ett kort som perfekt fångar känslan. Välj bland en mängd olika mönster och lägg till din egen personliga touch med ett hjärtligt meddelande för att tacka dina gäster för deras kärlek och stöd.

Tackkort för begravningar – det är dags att ta farväl

Livet är fullt av vackra händelser men även mycket sorgliga tider – och i dessa stunder är det skönt att inte behöva vara ensam. En begravningsceremoni är ett speciellt tillfälle eftersom familj, vänner och bekanta samlas för att minnas denna speciella person. Om du vill skicka en hjärtevärmande hälsning till dina gäster efter att minnesceremonin är över så är Tackkort för begravningar det perfekta sättet. Med hjälp av de personliga korten uttrycker du din tacksamhet för deras stöd under den svåra tiden, samtidigt som du kan minnas den avlidna personen med hjälp av foton och vackra ord.

Skaffa dina skräddarsydda tackkort – Optimalprint

Låta kreativiteten flöda och designa dina personliga tackkort på Optimalprint.se. Med Plus-prenumeration kan du få ännu fler fördelar som SNABB och GRATIS leverans. Du får dessutom en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och så mycket mer. Nu är det dags – ta nästa steg mot personliga tackkort!

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.