do not visit
35% rabatt på julkort! Kod: JUL35 (t.o.m. 2 dec)
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 10,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2015-11-26

  "Slutprodukten (korten) överensstämmer väldigt bra med beställningen. Mycket nöjd kund. toppbetyg!"

  — Simone 


 • 2015-11-26

  "Snabb leverans jättefina kort. Supernöjd!"

  — Evelina 


 • 2015-11-26

  "Lade min beställning och redan efter ett dygn fanns den att hämta ut. De skickade med lite extra dessutom."

  — Ronnie 


 • 2015-11-26

  "Vi har både köpt inbjudningskort, vigselprogram och tackkort från optimal print! Är väldigt nöjda med alla! Jättefina kort till bra pris och vi är kräsna!"

  — Sara 


 • 2015-11-26

  "Mycket lätt att skapa personliga kort. Detta är 3:e gången jag anlitar Optimal Print och jag har varit lika nöjd varje gång. Mycket fina kort och bra utbud att välja bland. Kommer garanterat tillbaka som kund."

  — Malin 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.