do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 21/04
Bli Plus-medlem och få gratis frakt i ett år
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Oavsett vilket papper du väljer så är vi noga med att se till att du får högkvalitativa tackkort till ett fantastiskt pris. Alla papperstyper erbjuder dock en hållbarhet som ser till att dina kort håller sig fina under många år framöver.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. De rundade kanterna ger tackkortet en elegant touch och får mottagaren att känna sig extra speciell. Skriv ett hjärtligt meddelande som förklarar varför du skickar detta tackkort och se hur uppskattad och värderad mottagaren kommer att känna sig när han eller hon inser att du har tagit dig tid att uttrycka din tacksamhet.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Dessa kuvert med struktur är grova, högkvalitativa brevpapper som skyddar korten på insidan. Komplettera din gest med ett av dessa lyxiga kuvert för att slå in ditt vackra personliga tackkort och leverera det med stil. Det tjocka, vadderade stödet ger dessutom kortet ett utmärkt skydd.

Personliga tackkort för alla tillfällen

Ett av de bästa sätten att visa uppskattning och tacksamhet kan vara med hjälp av personliga tackkort. Även om du inte står mottagaren nära så kan personliga tackkort ha en stor påverkan och bana väg för en bättre relation. I en tid av e-post och textmeddelanden får ett handgjort, personligt tackkort vänner och familjemedlemmar att känna att du har tagit dig tid att tänka på dem och de påminns om den kärlek och uppskattning du har för dem.


Om du vill köpa eller designa personliga tackkort så har du hamnat helt rätt, Optimalprint är det bästa stället för just detta! Vi förstår att du vill göra ett bestående intryck på mottagaren, så precis som du gör vi allt vi kan för att skapa personliga tackkort som fångar deras uppmärksamhet och fyller deras hjärtan med glädje.

Anpassa dina tackkort efter dina behov

Personliga tackkort från Optimalprint har ett stort utbud av anpassningsbara alternativ för att göra dem unika – och du behöver inte vara en designer för att förverkliga dina idéer. Baserat på dina krav kan du få dina personliga tackkort att uttrycka exakt de känslor du vill förmedla.


Börja med att välja en design och en layout från vårt omfattande utbud av personliga tackkort. Skapa en design från grunden eller välj en mall – vi har allt från eleganta och stilrena till spontana och lekfulla mönster.


Därefter väljer du typsnitt och färgtema. Oavsett om du vill ha ett djärvt och modernt utseende eller en mer traditionell estetik så kan du blanda och matcha för att hitta den perfekta kombinationen för dig.


Personliga tackkort blir inte alltför ”personliga” om du inte lägger till ett personligt meddelande. Lägg till vad som helst – från ett fånigt litet skämt till ett hjärtligt meddelande som uttrycker din kärlek och tacksamhet.


Försök dig på personliga foton genom att lägga till bilder som mottagaren kommer att tycka om. På Tackkort för bebisar hittar du till exempel de senaste bilderna av det barn som firas. Bilder eller personliga detaljer gör inte bara tackkorten vackrare, de fungerar också som en fantastisk minnespunkt.


I det sista steget väljer du vilken typ av papper och kuvert du vill använda för dina personliga tackkort. Oavsett om du vill ha silkespapper för en lenare yta eller glansigt papper för att få färgerna att verkligen komma fram så har vi allt du kan tänkas behöva.

Skapa tackkort för alla tillfällen

Oavsett om du vill tacka för en födelsedagspresent, en bröllopspresent eller bara uppmärksamma en vänlig gest så är personliga tackkort det perfekta sättet att visa din uppskattning.


Ett av de enklaste sätten att skapa personliga tackkort för alla tillfällen är att samarbeta med ett professionellt tryckeri som Optimalprint. Vi erbjuder ett stort utbud av anpassningsbara alternativ, inklusive olika mönster, layouter och papperstyper, för att hjälpa dig att skapa det perfekta tackkortet.


Om du letar efter något verkligt unikt så kan du själv bli en designer i vår app: skapa vackra mönster utan större ansträngning, lägg till dina egna foton och välj det typsnitt du föredrar för att skapa ett personligt tackkort på nolltid. Personliga tackkort som dessa speglar verkligen din personlighet och kan vara ett fantastiskt sätt att minnas en speciell händelse eller milstolpe. Ett annat alternativ för personliga tackkort är att använda färdiga mallar som du kan anpassa efter dina önskemål. Du hittar en mängd olika mönster i våra mallar, så att du kan välja efter dina önskemål. Färgglada och lekfulla eller stilrena och avskalade mönster? Oavsett om du vill ha en enkel look eller en kärleksfull design för personliga tackkort för dop så finns det säkerligen en mall i vår redigerare som du kommer att gilla.


Oavsett vilket tillvägagångssätt du väljer så är nyckeln till att skapa det perfekta skräddarsydda tackkortet att ha mottagaren i åtanke. Tänk på deras personlighet och stil och välj en design och ett budskap därefter.


Oavsett om du vill tacka för en vänlig gest eller om du vill uppmärksamma en viktig händelse så är personliga tackkort det perfekta sättet att visa uppskattning och tacksamhet. De många alternativen att välja mellan gör det enkelt att skapa det perfekta tackkortet för varje tillfälle och få någon att känna sig extra speciell.

Personliga tackkort för bebisar, bröllop, födelsedagar och mycket annat

Här på Optimalprint hittar du personliga tackkort för mer eller mindre alla tillfällen. De mest populära kategorierna är dock tackkort för bebisar, bröllop och födelsedagar.

Tackkort för bebisar – välkommen, lilla mirakel!

Fira ankomsten eller dopet av ditt barn med personliga tackkort. Dela din tacksamhet med dina nära och kära och tacka dem för deras kärlek, stöd och gåvor under denna speciella tid. Välj bland en rad olika mönster, lägg till din egen personliga touch och skapa personliga tackkort som kommer uppskattas i flera år framöver. Anpassa korten med eller utan foton. Kort med ett vackert foto av det nya tillskottet i familjen är dock extra charmiga. Eller vad sägs om ett första familjeporträtt?

Tackkort för bröllop – dela kärleken!

Oavsett vilket steg i planeringen av ditt bröllop du befinner dig i så kan du räkna med att vi hjälper dig att skapa de perfekta personliga tackkorten för bröllop. Välj bland olika eleganta mönster och anpassa dem med ditt personliga meddelande för att uttrycka din tacksamhet. Oändliga alternativ för personliga tackkort som matchar ert bröllopstema och er stil, från klassiska och traditionella till moderna och minimalistiska alternativ. Skapa en minnessak som era gäster kommer att uppskatta och minnas.


Förresten: om du letar efter andra kort till bröllopsfirandet så har du också hamnat helt rätt. Oavsett om du letar efter Save-the-date-kort, Bröllopsinbjudningar eller romantiska Placeringskort för bröllop så kan du ge din fest det där till extra med våra unika kort.

Tackkort för födelsedagar

Få dina nära och kära att känna sig extra speciella med Personliga tackkort för födelsedagar. Oavsett om det är en viktig födelsedag eller bara ett enkelt firande så kan du visa din uppskattning med ett kort som perfekt fångar känslan. Välj bland en mängd olika mönster och lägg till din egen personliga touch med ett hjärtligt meddelande för att tacka dina gäster för deras kärlek och stöd.

Tackkort för begravningar – det är dags att ta farväl

Livet är fullt av vackra händelser men även mycket sorgliga tider – och i dessa stunder är det skönt att inte behöva vara ensam. En begravningsceremoni är ett speciellt tillfälle eftersom familj, vänner och bekanta samlas för att minnas denna speciella person. Om du vill skicka en hjärtevärmande hälsning till dina gäster efter att minnesceremonin är över så är Tackkort för begravningar det perfekta sättet. Med hjälp av de personliga korten uttrycker du din tacksamhet för deras stöd under den svåra tiden, samtidigt som du kan minnas den avlidna personen med hjälp av foton och vackra ord.

Skaffa dina skräddarsydda tackkort – Optimalprint

Låta kreativiteten flöda och designa dina personliga tackkort på Optimalprint.se. Med Plus-prenumeration kan du få ännu fler fördelar som SNABB och GRATIS leverans. Du får dessutom en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och så mycket mer. Nu är det dags – ta nästa steg mot personliga tackkort!

Kundservice

Kan jag beställa kuvert till mina tackkort?

Ja, självklart. Vi föreslår att du beställer våra kuvert för att förstärka det visuella intrycket av ditt personliga tackkort. Dessa kuvert kommer i en mängd olika stilar. Om du är osäker på vilket kuvert som passar bäst till ditt kort så hjälper vi dig gärna. Tänk på att du kommer att debiteras för det kuvert du väljer.

Kan jag beställa tackkort med en skräddarsydd design?

Visst kan du det. På Optimalprint låter vi dig skapa dina egna designer med ett foto och personliga meddelanden. Dessa designer kan även inspireras av befintliga motiv på internet, så du får gärna söka efter bilder på nätet och testa olika idéer samtidigt som du utforskar våra fördesignade mallar. Vid behov har vi även våra egna designers som kan hjälpa dig med att ta fram en idé.

Kan jag beställa ett skräddarsytt provexemplar?

Om du begär ett skräddarsytt provexemplar så kan våra team skapa en prototyp åt dig, men tänk på att detta inte är gratis. Kundanpassade provexemplar medför en mindre kostnad, beroende på kortets storlek och design. När konstverket och texten digitalt har placerats på kortet får du ett elektroniskt eller fysiskt provexemplar. När du har sett provexemplaret kan du meddela våra team om du är nöjd och vill trycka motivet eller om du vill göra några ändringar.

Vad bör ingå i ett tackkort?

Ett tackkort ges med den enkla avsikten att visa din tacksamhet till en annan person, och bör därför vara så äkta som möjligt. Så skriv ett innerligt meddelande som förmedlar hur du känner för mottagarens ord eller handlingar som fick dig att besluta dig för att skicka honom eller henne ett tackkort. Uttryck dig fritt och berätta hur tacksam du är för att mottagaren är en del av ditt liv. Om kortet är till en kollega, berätta hur denne har varit till hjälp när det gäller att forma din karriär.

Vad är syftet med tackkort?

Ett tackkort är ett fantastiskt sätt att uttrycka tacksamhet till de som är viktiga i ditt liv. Du kanske även vill tacka dina kollegor, men inte på samma sätt som någon som står dig nära, t.ex. en vän. Ett personligt tackkort ger dig kreativ frihet att visa den andra personen hur mycket de betyder för dig och att du har ansträngt dig lite extra bara för deras skull. Tackkort kan dessutom bevaras och värdesättas i flera månader, till och med år.

När bör jag skicka ett tackkort?

Du kan skicka ett tackkort när du vill säga tack till en speciell person på ett meningsfullt sätt. När du till exempel får en bröllopspresent eller en hälsning kan du skicka ett personligt tackkort till personen i fråga. Du kan även skicka ett tackkort till personer som gratulerar dig på examensdagen eller din årsdag. Om någon hjälper dig när du har det svårt så är ett tackkort det perfekta sättet att berätta hur mycket deras stöd betyder för dig.

Har tackkorten någon kvalitetsgaranti?

Alla våra kort består av högkvalitativt, slitstarkt papper med en tjocklek på 300 gsm (gram per kvadratmeter). Du kan alltså räkna med att det kort du får är av utmärkt kvalitet och kommer att göra ett bestående intryck på mottagaren. De övriga material som används för att tillverka tackkort och andra kort håller också en mycket hög standard. Om du trots detta har några funderingar kring din produkt så är du välkommen att kontakta oss, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter