do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 19/05
Produceras i Sverige – Snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Oavsett vilken papperstyp du väljer så ser vi till att du får en utmärkt slutprodukt till ett överkomligt pris. Varje papperstyp har en hållbarhet som gör att dina kort kommer att se bra ut under mycket lång tid framöver. Åren kan rulla på, men ditt tackkort kommer inte att förlora sin känsla av fräschhet.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Tackkort för baby med rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Dessa tackkort för bebisar med rundade hörn ger en fin, minimalistisk touch av gullighet till ett barndop eller en babyshower. Dessa kort är estetiskt mer tilltalande för synen och förmedlar omsorg och värme för den lilla. Dessa kort är allt annat än tråkiga!

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Kuvert med struktur är allmänt erkända som dyra brevpapper, så om du använder dem för dina babytackkort blir alla tillfällen som dopceremonier eller babyshowers extra speciella. Dessa lyxiga kuvert ger också ett bättre skydd för det bifogade kortet med sin tjocka, kuddliknande stoppning.

Tackkort för bebisar – livets stora mirakel

Det finns få saker som kan mäta sig med den rena spänningen och glädjen hos ett par som ska välkomna ett nytt barn till världen! Från det ögonblick barnet anländer vill föräldrarna dela sin glädje med sin omgivning. Och ett av de bästa sätten att sprida glädjen är med hjälp av personliga tackkort för bebisar. Dessa tackkort kan vara ett sätt att uttrycka tacksamhet för de lyckönskningar och gåvor du fått samtidigt som du visar upp det lilla barnets charm och gulliga personlighet. Om du är nybliven förälder så kan skräddarsydda tackkort för bebisar vara fantastiska minnen som på ett vackert sätt fångar känslan av ditt nyfödda barn. Här på Optimalprint är vi stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av tackkort och designmallar som är redo att skräddarsys efter dina önskemål.

Tackkort för bebisar – skapa unika och personliga tackkort för ditt lilla barn

Att skapa skräddarsydda tackkort på nätet är ett fantastiskt sätt att visa uppskattning för det stöd och de gåvor du fick efter förlossningen. Om du undrar hur du skapar vackra tackkort för en nyfödd bebis så har vi några tips!


Design: Börja med att välja en design eller ett tema för tackkorten som passar din personlighet. Psssst... om du är förvirrad och vill involvera ditt barn så kan du fråga efter deras åsikt. Här på Optimalprint har vi massor av mallar som du kan arbeta med och bli imponerad av.


Personlig anpassning: När du har bestämt dig för en design så är det dags att lägga till personliga detaljer i ditt tackkort för nyfödda. Lägg till ditt barns namn, födelsedatum, ett meddelande och mycket annat för att uttrycka dina känslor. Just det! Kom ihåg det viktigaste steget – att lägga till ett foto av din bebis på tackkorten.


Använd högkvalitativa material: Som tur är behöver du inte oroa dig för kvaliteten på tackkorten eftersom vi endast använder det bästa pappret och den bästa tryckmetoden för att förverkliga din idéer. Välj mellan silkespapper, glansigt papper eller matt papper och låt oss sköta resten. Alla tackkort för bebisar trycks lokalt i Sverige och 100 % kundnöjdhet utlovas!


Bonustips: Håll designen på tackkorten enkel och lättläst. Lägg inte till för många detaljer som inte tjänar något syfte. Med lite kreativitet och ansträngning kan du skapa minnessaker som folk kommer att uppskatta i många år framöver.

Tackkort för nyfödda – dela din glädje med personliga tackkort för nyfödda

Om du vill tacka dina nära och kära med hjälp av tackkort för bebisar på bästa möjliga sätt så finns här några tips att tänka på.


Var specifik: När du skriver tackkort för bebisar så är det bra om du är så specifik som möjligt när det gäller vad du tackar personen för. Om du fick en gåva och vill tacka för den så är det en bra idé att nämna gåvan i ditt meddelande – detta gör tackkort för bebisar mer personliga och omtänksamma.


Använd foton: Oavsett om det gäller ett enskilt foto eller ett kollage så är det en utmärkt idé att lägga till foton i tackkort för bebisar att få dem att kännas mer personliga. Dessutom kommer alla att uppskatta de söta bilderna.


Håll meddelandet kort: Precis som med designen så säljer enkelhet även här. Se till att ditt meddelande är specifikt, kort och gulligt. Ibland lämpar det sig att skriva långa brev, men inte i personliga tackkort för bebisar. Det räcker med några få meningar som uttrycker din tacksamhet.


Skicka korten snabbt: Det säger sig självt att ju tidigare du skickar ut tackkorten, desto bättre. Att snabbt skicka ut korten visar att du är tacksam för gåvorna och lyckönskningarna.

Tackkort för bebisar med foton – visa upp ditt barn med anpassade tackkort med foton

Om du vill skräddarsytackkort för nyfödda med foton av din dotter eller son så har du hamnat helt rätt. Vi har tackkort för pojkar,tackkort för flickor och paket med tackkort för bebisar. Men om ni är ett av de lyckliga paren som har fått tvillingar så har vi kort även i den kategorin! I vår sektion ”Nyheter” hittar du alla de senaste designerna och i sektionen ”Bästsäljare” kan du hitta lite inspiration.

När dina vänner och familjemedlemmar får dina tackkort kommer de att bli glada över att se en bild på din nya lilla bebis. Genom att inkludera ett foto kan du dela glädjen över ert nya tillskott och lägga till en känslomässig koppling till ditt meddelande.


Att inkludera ett foto på dina tackkort kan också fungera som ett bestående minne för dina nära och kära. De kan hänga kortet på kylskåpet eller sätta det i ett fotoalbum och se tillbaka på det speciella ögonblicket i många år framöver.


Genom att inkludera ett foto på dina tackkort kan du visa upp din kreativitet och personlighet. Du kan använda fotot för att skapa en unik och personlig design som återspeglar din stil och personlighet. Du kan lägga till detaljer som filter eller en egen kant för att få ditt kort att sticka ut.

Tacka de som gav ditt barn en speciell gåva – tackkort för bebisar

Att designa tackkort för en nyfödd bebis har aldrig varit lättare än hos Optimalprint. Det är viktigt att tacka de som har gett gåvor till din bebis, eftersom det är ett sätt att visa tacksamhet och uppskattning för deras vänlighet och omtänksamhet. Ett enkelt tackkort kan bidra till att stärka relationen till givaren och skapa ett positivt intryck av dig som förälder.


Det visar också på vett och etikett och visar att du uppskattar det arbete som givaren har lagt ner på att välja ut en present till ditt barn. Genom att ta dig tid att uttrycka din tacksamhet skapar du också ett bestående minne av tillfället och de människor som delade din glädje. Att skicka ett personligt tackkort ger ditt meddelande en individuell prägel och gör det roligare att skriva tackbrev.


När barnet har fötts så kan dopet snart planeras. Oavsett om det gäller en dopinbjudan eller ett glatt tackkort för gåvor så kommer individuellt utformade kort att sätta ett leende på allas läppar. Vi har även kort för äldre barn: för skolstart, konfirmation eller examen – alla kommer att bli glada när de får dina kreativt och kärleksfullt utformade kort i brevlådan.

Skapa tackkort för alla händelser med Optimalprint

Det finns så många tillfällen och anledningar att säga tack – från nyfödda barn till bröllop. Har du firat din stora dag med alla dina vänner och din familj? Skicka dem en dos av kärlek i form av tackkort för bröllop. På så sätt för du alla dina gäster tillbaka till den romantiska stämningen på den speciella dagen. Det är enkelt att utforma korten: du kan antingen skapa din egen design på nätet eller använda vår smartphone-app. På Optimalprint kan du designa och trycka tackkort för alla tillfällen. Vi ger dig alltid den bästa kvaliteten och erbjuder snabb leverans.


Skaffa dina personliga tackkort för bebisar här på Optimalprint.se och få dem levererade SNABBT och GRATIS genom att prenumerera på vår Optimalprint Plus-prenumeration. Som Plus-prenumerant får du också en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och andra spännande erbjudanden under hela året. Så vänta inte; börja skapa dina personliga tackkort redan idag!


Kundservice

Kan jag beställa kuvert till mina babytackkort?

Ja. Vi rekommenderar att du använder kuvert till dina tackkort eftersom det kommer att förbättra den allmänna helheten. Vi har en mängd olika kuvert till fantastiska priser och du kan välja det som matchar dina personliga preferenser. Om du behöver hjälp med att välja det perfekta kuvertet för ditt kort så kan vårt team ge dig användbara förslag. Observera att kuvert inte ingår i din beställning och att det tillkommer en extra kostnad för att köpa dessa.

När ska jag skicka tackkort för baby?

Tackkort för baby är perfekta för att tacka vänner, familj och gäster som deltar i din bebis dopceremoni eller babyshower, eller som har välkomnat den nya familjemedlemmen med gåvor. Det är ett trevligt och omtänksamt sätt att uttrycka din tacksamhet och uppskattning till de som är med och firar ditt barns födelse och milstolpar, som ditt barns första ord eller första steg. Ibland kan folk inte komma till firandet men vill ändå önska dig lycka till över telefon eller e-post, så tacka gärna för hälsningarna med ett tackkort.

Varför ska jag skicka tackkort för baby

Att skicka tackkort är ett vackert sätt att uttrycka din uppskattning till de som firar att ditt barn har kommit till världen. Dessa kort visar att du är tacksam för att de har välsignat ditt barn. Förutom att stärka relationer och skapa bestående intryck är det en meningsfull gest som ger glädje till både avsändare och mottagare.

Vad ska jag skriva i mitt tackkort för baby

Det beror på vem du skickar dessa kort till. Är det en familjemedlem eller en vän som har hjälpt dig på sjukhuset före, under och efter ditt barns födelse? Skriv då ett personligt, varmt tackkort där du uttrycker hur tacksam du är för deras hjälp. Om du skickar dessa kort efter dopceremonin och vill tacka alla för att de deltog vid tillställningen så kan du tacka dem för att de förgyllde tillställningen med sin vänliga närvaro och välsignade ditt lilla barn.

Hur kan jag designa mina egna tackkort för baby på Optimalprint?

Att designa dina egna tackkort på Optimalprint är en snabb och enkel process. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt foto och lägga till ett personligt meddelande med hjälp av vårt användarvänliga redigeringsverktyg, sedan är du redo att köra igång. Vi förstår att du som nybliven förälder har ont om tid, så vi erbjuder ett enkelt sätt att skapa personliga tackkort på nätet. Utforska en mängd olika designmallar, meddelanden och färger för att skräddarsy korten efter dina önskemål.

Har tackkorten någon kvalitetsgaranti?

Vi använder endast förstklassiga material för alla våra kort och ser till att de tillverkas av högkvalitativt och hållbart papper med 300 gsm (gram per kvadratmeter). Vårt åtagande för kvalitet garanterar att de kort du får kommer att vara av exceptionell kvalitet, och våra tackkort för baby kommer inte att vara annorlunda. Om du trots detta har några funderingar kring din beställning så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter