do not visit
-50% på foton på skumKod: SKUMSEPROMO | t.o.m: 23/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina aluminiumtryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Dina foton tryckta på skum!

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se våra kategorier med väggkonst

Den perfekta eventdekorationen

Skumtryck är perfekta för att skapa skyltar till ditt stora event. Ladda upp din design för att skapa en välkommenskylt, en placeringskarta eller mer. Vi erbjuder skumskyltar i vertikalt, horisontellt och kvadratiskt format. Välj mellan vita och svarta skivor.

Lätta och hållbara

Våra skumtryck är superlätta och robusta, och kan placeras nästan var som helst för att visa upp dina favoritfoton. Våra skumskivor är superlätta och enkla att flytta, vilket innebär att du kan flytta dem när som helst och var som helst!

Välj mellan en svart eller vit kant

Våra skumtryck är 5 mm tjocka och finns med antingen svarta eller vita kanter för en premiumkänsla som passar din stil. Medan vita kanter smälter in i de vita väggarna ger svarta kanter en djärv, distinkt och modern look.

Lätt att hänga upp!

Att hänga ditt skumtryck är enkelt och problemfritt. Vi inkluderar ett upphängningssystem utan extra kostnad med varje tryck. Detta gör montering av skumskivor till en enkel process, eftersom allt du behöver göra är att följa de medföljande instruktionerna!

Dina foton tryckta på skum!

Foton på skum – skapa din egen unika dekoration

Letar du efter den bästa tjänsten för fototryck på skumplattor? Att rama in dina favoritminnen är lättare än någonsin med tryck på skumplattor från Optimalprint! Med en mängd olika anpassningsalternativ kan du enkelt designa skumplattor för ditt hem, kontoret eller för särskilda händelser – till de lägsta priserna. Vi använder högkvalitativa material och den senaste trycktekniken för att ta fram det bästa i dina bilder och designer.


Vi kan dessutom erbjuda mycket snabba leveranser tack vare våra lokala tryckerier, och med ett Trustpilot-betyg på 9 av 10 för kundnöjdhet kan du vara säker på att dina tryckta skumplattor är i trygga händer!


Så fortsätt läsa för att lära dig allt om att designa och trycka skräddarsydda skumplattor på vår webbplats.

Tryck dina minnen på skumplattor!

Med våra skräddarsydda foton på skumplattor kan du nu trycka dina favoritbilder med bara några klick. Allt du behöver göra är att välja en layout från våra olika alternativ och använda vårt kostnadsfria, lättanvända redigeringsverktyg för att ladda upp dina bilder – så enkelt är det!


Våra tryck på skumplattor kommer i 3 utformningar – liggande, stående och kvadratisk, med över 10 storlekar att välja mellan. Så oavsett om du vill trycka foton eller posters till dina rum så kan du vara säker på att vi har det du behöver!

Varför är skumplattor perfekta att trycka foton eller posters på?

1. Mångsidighet: Skumplattor är ett mycket mångsidigt material som kan användas för både foto- och texttryck. Den släta ytan kan återge exakta detaljer och är därför perfekt för att trycka komplexa bilder eller designer med högkontrastfärger utan att förlora några detaljer.


2. Kommersiell användning: Skumplattor är populära i utställningar, presentationer och som reklamskyltar. Oavsett om du vill trycka skyltar och bilder till din nästa kontorspresentation eller reklamskyltar till ditt företag så är tryck på skumplattor ett utmärkt alternativ.


3. Enkel installation: Skumplattor kan installeras på alla plana ytor som väggar och tak med hjälp av smidiga tillbehör som remsor, 3M-tejp, rep och bultar.

Varför välja våra fototryck på skumplattor?

De lämpar sig för alla möjliga tillfällen


Har du ett stort evenemang inplanerat? Då kan våra skumplattor vara det perfekta alternativet för att skapa välkomstskyltar, namnskyltar och mycket annat. Vår trycktjänst kan dessutom hjälpa dig att skapa visuellt attraktiva posters med en personlig touch! Våra tryck på skum har en slät yta och använder en förstklassig tryckteknik som fångar upp varje liten detalj i din bild eller design.

De är lätta och hållbara

Med våra högkvalitativa, 5 mm tjocka skumplattor slipper du tänka på hållbarheten, samtidigt som de är mycket lätta att ta med sig, så att du kan visa upp dina favoritbilder var som helst!

De kommer med svart eller vit kant

Du kan välja antingen svart eller vit kant för att matcha inredningen i ditt hem. Vi använder oss dessutom endast av förstklassiga tryckmetoder för att säkerställa att färgen håller sig längre.

De är lätta att hänga upp

Alla våra robusta och lätta skumplattor kommer med ett monteringssystem så att du enkelt kan hänga upp skumplattorna på vilken vägg som helst. Det bästa är att du inte behöver vara ett proffs för att hänga upp dessa skumplattor!

De är lätta att underhålla

Vi säkerställer att din skumplatta är noggrant paketerad så att det inte uppstår några skador under transporten. Du behöver bara plocka ut skumplattan från förpackningen och hänga upp den med vårt monteringssystem. Att underhålla skumplattan är dessutom superenkelt – rengör bara med en mjuk, ren trasa för att torka bort eventuell smuts eller skräp från ytan.

Välj den bästa layouten

För offentlig visning


Trots att färgglada skumplattor kanske är ditt första val så kan vita kanter vara mer effektivt för att framhäva texten eller bilden, särskilt om du vill ha tryckta skumplattor för kontorspresentationer eller formella tillfällen. Å andra sidan kan du använda svarta kanter för att trycka högkontrastbilder som kan se för skrikiga ut i mindre utrymmen eller rum.

För detaljerad text

Om din design har mycket text som måste framhävas så kan poster-skumplattor vara ett bättre alternativ, eftersom de inte är lika skrikiga som tryck på skumplattor. Du kan dessutom lägga till markeringar och höjdpunkter med permanenta markörer på dina skumposters.

För foton

Vi föreslår att du väljer en matt finish för skumplattor med foton, eftersom glansiga ytor reflekterar ljus och gör det svårt för dina ögon att fokusera på plattan. Alternativt kan du välja en glansig platta om det inte finns några direkta ljuskällor i närheten.

Hur designar man tryck på skumplattor eller skumposters?

Här är en snabb steg-för-steg-guide om hur du designar tryck på skumplattor eller skumposters med hjälp av vårt intuitiva redigeringsverktyg:


Välj din utformning (liggande, stående eller kvadratisk) och välj önskad storlek. Klicka sedan på knappen ”anpassa”.


När du kommer in i online-redigeraren hittar du tre olika alternativ (filer, layouter och format) för att anpassa din skumplatta.


Filer: med hjälp av det här alternativet kan du ladda upp din önskade bild eller design på skumplattan, och du kan beskära eller ändra storlek på bilden med underalternativen. På samma sätt kan du med hjälp av layoutalternativet välja bilden layout, och du kan till och med välja mer än en bild för din skumplatta.


Sist men inte minst kan du använda layoutalternativet för att välja kantfärg och ändra orienteringen och storleken på din skumplatta (vid behov). Längst upp i redigeringsverktyget ser du priset på din skumplatta när du gör dessa ändringar.


Förutom tryck på skumplattor så erbjuder Optimalprint även:


• Gratis och snabb leverans


• Exklusiva rabatter och erbjudanden för 'Plus'-medlemmar


• Kundtjänst dygnet runt


• Tusentals designer att välja och anpassa


• Onlineredigering från din dator eller mobil


Våra handgjorda tryck på skum kommer dessutom med en 100 % nöjdhetsgaranti, så att du kan få pengarna tillbaka för problem som vi kan kontrollera.


För problem som vi inte kan kontrollera (som stavfel, felaktig text etc.) kommer vår kundtjänst att sträva efter att tillhandahålla den bästa möjliga lösningen. Kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning så hjälper vi dig.


Du kan också få en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti för en liten årsavgift. Så besök vår webbplats för de bästa skumplattorna idag!


Vill du ha en hel gallerivägg istället? På Optimalprint kan du beställa väggkonst med olika designer: från canvastavlor med foton till individuella posters eller fotokalendrar med anpassningsbara foton.