do not visit
50% rabatt på kläderKod: KLADERSE | t.o.m: 19/05
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Kvalitet som varar

Våra plagg är experttillverkade med de bästa materialen, vilket ger en unik mjukhet och en fantastisk passform. Med förkrympta tyg kan du vara säker på att plaggen behåller sin form och storlek, tvätt efter tvätt.

Stort urval av produkter

Du kan välja mellan flera skärningar och produkter i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en standard t-shirt, en hoodie till barn eller en t-shirt för dam har vi det du önskar!

Trendig design för alla

Från roliga och söta till konstnärliga och upplyftande, vi har samlat hundratals av de coolaste motiven. Lägg till klistermärken för att göra det extra speciellt. Shoppa stilen eller skapa din egen!

Ta din stil till nästa nivå

Tryck din design på framsidan, baksidan eller båda sidor av ditt plagg. Ta din stil till nästa nivå genom att lägga till klistermärken!

Perfekt För Lag

Anpassa alla möjliga aspekter från, tyget och klippningen till framsidan och baksidan av din lagutrustning! Experimentera med färger, ladda upp ditt lags logotyp, prova våra nya teckensnitt för dina lagkamraters namn, välj ditt tröjnummer, lägg till märken och annat. Viktigast av allt - HA KUL!

Bättre för dig, bättre för planeten

Att gå ekologiskt har fördelar för dig, bönder och planeten. Hur kan du göra planeten till en bättre plats? Sprid ett budskap om vem du är. Vad du bryr dig om!

Anpassade kläder | Optimalprint

Letar du efter något unikt och moderiktigt att ha på dig? Du behöver inte leta längre än till vårt imponerande klädurval. Vi har allt du behöver för att låta din personlighet skina med ett sortiment av trendiga designs som trycks på produkter av högsta kvalitet. Du kan även lägga till din egen text eller foton för att skapa en personlig design för en verkligt unik stil. Dessutom gör vår snabba frakt att du får ditt nya favoritplagg på nolltid.

Shoppa våra toppkategorier

Skapa din egen stil

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, kontakta oss så skickar vi ett nytt klädesplagg eller dina pengar tillbaka

Finns även som app