do not visit

Familjens julklappar – hitta överraskningar till dina nära och kära

Vill du undvika att välja fel julklappar i år? Ingen fara; här är några julklappsidéer för familjen som alla kommer att uppskatta.

Att leta efter unika julklappar till familjen i god tid hjälper dig att undvika stressen i sista minuten. När man är upptagen med att möta deadlines och sköta ärenden kan det vara lätt att glömma att julen handlar om att göra speciella saker för dem man älskar. Att komma på julklappsidéer för familjen kan göra processen ännu mer komplicerad. Innan du vet ordet av det är julen här, med julsånger och vackert dekorerade julgranar.

Snart har du knappt någon tid kvar att köpa klappar till din familj. Att stressa och ta första bästa julklappen brukar aldrig bli bra. För julklappar till familjemedlemmar bör väljas med stor omsorg.

I denna guide får du en lista på unika julklappar för familjen som dina nära och kära kommer att älska i flera år framöver.

Familjens julklappar och presenter: Gör julen ännu mer magisk

Julens magi handlar inte bara om att ge och öppna presenter; den sträcker sig faktiskt längre än så. Därför kommer vi att utforska sätt som vi kan göra julen ännu mer magisk på, samt dela med oss av idéer för julklappar till familjen.

1) Skapa en bokadventskalender

En bokadventskalender är det perfekta sättet att hantera dina barns förväntan inför julen på. Istället för en traditionell godisfylld adventskalender, ge dina barn en adventskalender med böcker.

Så här gör du en egen bokadventskalender: välj omsorgsfullt 24 böcker i olika genrer som dina barn kommer att tycka om att läsa och slå in dem. När december anländer, packa upp en bok och läs den för dina barn under 24 kvällar innan du går vidare till nästa bok.

Ett originellt alternativ: Skapa en fotobok med dina egna berättelser. Det är en unik familjejulklapp. Du behöver 24 bilder och berättelser som hör ihop med dem. Det kan vara berättelser från farmor eller din egen barndom. I fotoboken kan du placera en bild och en berättelse på var och en av de 24 uppslagen. Förslut sedan uppslagen med öglor (hål för detta kan göras med en hålslagare). Då kan barnen upptäcka en spännande berättelse varje dag.

2) Skapa din egen adventskalender med vykort

Tänk dig att dina barn får vykort från de upptagna julnissarna varje dag under högtiden. På Optimalprint kan du enkelt skapa dina egna kort med de julmotiv du önskar. På baksidan eller inuti varje kort finns utrymme för ett meddelande från julnissarna. De kan berätta för barnen om deras arbete för jultomten eller om julens historia. Så var kreativ och skapa en unik adventskalender som ökar spänningen inför julen.

Förresten, du kan också göra en adventskalender med vykort för en vuxen. Med dagliga gåtor, romantiska citat eller andra överraskningar kan du sprida glädje till dina nära och kära.

3) Skapa och skicka julkort tillsammans med din familj!

Julen är alltid en tid för att umgås med familjen. Visa vänner och familj att du tänker på dem. Tillsammans med dina barn kan ni skicka mycket personliga julkort. Ni kan till exempel göra ett litet omtankepaket: hembakade kakor, en nykokad julsylt, brända mandlar eller handtillverkade julgransprydnader som säkert kommer att glädja era vänner. Lägg till ett roligt julkort med ditt foto i paketet för att göra den perfekta överraskningen.

Julklappsidéer för familjen: Hitta något nytt att ge bort

Att leta efter de perfekta julklapparna till familjemedlemmar kan vara en utmaning. Svårigheten ligger i att dina nära och kära har olika åldrar och intressen. När det gäller julklappar för familjen är det viktigt att anpassa dem för att få varje familjemedlem att känna sig älskad och speciell. Om någon i din familj älskar kaffe kan personliga kaffemuggar vara en passande present. Hos Optimalprint kan du beställa muggar tryckta med ett foto som du väljer, och skapa en unik present. Istället för att spendera timmar i fysiska butiker eller på nätet, kolla in denna samling av spännande och unika julklappar för din familj.

Alla kan skapa fin dekoration – unik väggkonst som en familjejulklapp

Det är alltid trevligt att göra ditt vardagsrum mer personligt. Under julen är skräddarsydda väggdekorationer en fin present som återupplivar minnen och speciella stunder. Välj ett foto som fångar en speciell tid med din familj. Det kan vara en semesterbild, en vacker strandpanorama eller en bild från en meningsfull vardagshändelse. Med Optimalprint kan du förvandla detta foto till ett verkligt konstverk på canvas , aluminiumtryck och liknande. På detta sätt kan du skapa en personlig present som hela din familj kommer att uppskatta. Din vägg kommer att få ett nytt, fräscht utseende. Du kan också skapa en hel fotovägg med flera bilder istället för en enstaka tavla.

Skapa ett unikt frukostbord – muggar för hela familjen

Frukosten är fantastisk, särskilt på helgerna: medan croissanten med sylt smälter i munnen, planeras nästa familjeutflykt. Skulle det inte vara trevligt att ha matchande muggar vid frukostbordet? Som en familjejulklapp kan du helt enkelt designa en mugg till varje familjemedlem. Lägg till ett unikt foto eller motiv på muggarna som förenar er alla. Då kommer hela familjen att ha matchande muggar nästa gång ni äter frukost tillsammans.

Unika julklappar för familjen: Matchande pyjamasar och t-shirts

Matchande pyjamasar för alla familjemedlemmar är charmiga och tidlösa gåvor. Det finns många märken som erbjuder pyjamasar för familjemedlemmar i alla åldrar, så ingen kommer att känna sig utanför.

Oavsett om det är ditt barn som är yngre än ett år eller dina föräldrar över 60, kommer alla att ha matchande pyjamas. Ett proffstips: ta foton för att minnas stunden då alla hade på sig sina matchande pyjamasar. På Optimalprint kan du enkelt designa dina egna t-shirts och pyjamasar. Bli en designer och skapa tröjor med ett foto efter eget val och ett roligt uttryck. Visst är det härligt att sova i en pyjamas med ett familjefoto på?

Personaliserad julklapp för familjen: Designa en namnskylt

En av våra favoritidéer för familjejulklappar är en anpassad familjenamnskylt. Den är inte bara unik, utan också en tankeväckande present. Eftersom det är ovanligt att andra gäster kommer på tanken att ge en personlig familjenamnskylt, kommer din present att sticka ut från mängden. På Optimalprint kan du skapa ett familjeporträtt med era namn istället för en enkel skylt. Aluminiumtryck eller skumtryck finns tillgängliga i små storlekar från 20 × 20 cm, vilket gör att de passar perfekt bredvid ytterdörren.

Låt fotona tala – Presentidéer för familjen

Bilder kan ofta säga mer än tusen ord. De förmedlar minnen och känslor och är ett utmärkt sätt att visa uppskattning för någon på. Därför passar de perfekt som julklappar till familjemedlemmar. Med Optimalprint kan du skapa fotopresenter inför julen som kommer att få mottagaren att le stort. Låt din kreativitet flöda: vad sägs om en kalender med foton från det gångna året?

Familjens julklapp: Slutsats

Julen kretsar kring att tillbringa tid med familjen eftersom det är de personer som du älskar villkorslöst och som älskar dig tillbaka på samma sätt.

Det är utan tvekan en utmaning att välja julklappar till familjen som passar alla, särskilt när varje person har en unik personlighet. Därför är de mest uppskattade gåvorna de som främjar gemenskap och stärker relationer.

Att anstränga dig för att hitta den perfekta presenten till din partner, barn, pappa eller mamma gör allt extra speciellt. Tänk alltid på mottagaren och deras intressen när du väljer en julklapp till dem, så är du säker på att du väljer rätt.

Personliga gåvor som fotokalendrar, canvastavlor och liknande gör människor glada eftersom de återupplivar gemensamma minnen från förr. Som familj har ni upplevt mycket tillsammans; mycket förenar er. Allt detta kan uttryckas på ett fantastiskt sätt med en fotopresent.

Så, är du redo att börja handla julklappar till din familj? Lycka till!