do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 16/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Communion Invitations

Communion Thank You Cards

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Våra kort med rundade hörn är populära för sitt unika utseende och sin hållbarhet.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.. Ge dina kort en elegant känsla med kuvert som sticker ut från mängden med ett lyxigt utseende som imponerar på dina gäster.

Inbjudningskort till nattvarden

Inbjudningar till första nattvarden i Sverige från OptimalprintDen första nattvarden är en spirituell högtid som har en mycket speciell plats i mångas hjärtan runt om i Sverige. Som med många andra viktiga milstolpar kräver även detta tillfälle ett storslaget firande, och det firandet kräver unika inbjudningskort.

Skapa personliga inbjudningskort till nattvarden på vår plattform och skicka dem till dina vänner, släktingar och bekanta. Låt dem veta hur mycket deras närvaro vid ditt barns första nattvard betyder för dig. Bjud in dem till dig och din familj på denna viktiga dag och låt dem välsigna ditt barn.

Frigör din kreativitet med inbjudningskort till nattvarden!Nattvarden är ett fantastiskt tillfälle för familjer att samlas och fira barnets inträde i kyrkan och markera början på deras religiösa och andliga resa genom tro och tradition.

Skapa vackra inbjudningskort till nattvarden på vår plattform med hjälp av vårt nätbaserade redigeringsverktyg och välj bland vårt utbud av anpassningsbara traditionella och moderna designmallar. Mallarna har enkla men samtidigt eleganta designer med folieinslag och heliga symboler som kors och duvor, vilket är perfekt för att förmedla ceremonins högtidlighet. Utforska våra mallar och välj den som tilltalar dig mest.

Inbjudningskort till första nattvarden för tjejerPlanerar du din lilla dotters första nattvard? Skapa imponerande inbjudningskort till nattvarden på vår plattform.

Våra inbjudningskort till nattvarden för flickor pryds av vackra designer och mjuka pastellfärger som perfekt återspeglar barndomens oskyldighet och renhet. Våra kort kan anpassas med foton på din lilla flicka och vår foliedekoration kommer i tre olika färger. Skapa dina personliga kort med din egen design eller en av våra mallar och bjud in dina nära och kära att göra dig sällskap på denna speciella dag när din dotter påbörjar sin andliga resa.

Inbjudningskort till första nattvarden för pojkarFira din sons första nattvard med skräddarsydda inbjudningskort. Detta är ett speciellt tillfälle då du ser din son inleda sin religiösa och andliga resa, och det är därför värt att fira i närvaro av alla dina vänner, familj och släktingar.

Skicka en hjärtlig inbjudan till alla gäster med våra anpassningsbara inbjudningskort till första nattvarden för pojkar, som kommer i en mängd olika stilar och färger. Använd en av våra mallar och anpassa den med foton på ditt barn och andra detaljer. Har du en egen design? Ladda upp filen så trycker vi den med ett professionellt resultat.

Kundservice

1. Vad är ett inbjudningskort till nattvarden?

En inbjudan till nattvarden är en formell inbjudan som skickas till familj, vänner, kollegor och bekanta för att informera dem om ceremonin och be dem att närvara. Nattvarden är en religiös högtid som markerar att ett barn tas upp i den katolska kyrkan, och bör därför firas med glädje och i närvaro av nära och kära. En inbjudan till nattvarden är därför en formell inbjudan till detta firande.

2. När ska jag skicka ut inbjudningar till nattvarden?

Du bör se till att skicka ut dina inbjudningar till nattvarden några månader, helst 4–6, innan den stora dagen. På så sätt kan dina gäster planera in arbete och andra åtaganden i god tid så att de kan delta under firandet. Att skicka ut inbjudningarna i god tid underlättar även bokning av flyg och boende för gäster som behöver resa långt.

3. Vilken information bör ingå i en inbjudan till nattvarden?

Dina inbjudningskort till nattvarden bör innehålla viktig information om evenemanget, t.ex. datum och tid, plats och vem som är värd för evenemanget. Du bör även överväga att lägga till OSA-information för bättre planering. Inkludera en e-postadress eller ett telefonnummer så att dina gäster vet hur de kan svara på din inbjudan.

4. Hur skapar jag en inbjudan till nattvarden?

Det är enkelt att skapa dina personliga inbjudningskort till första nattvarden med vårt redigeringsverktyg. Utforska vårt utbud av traditionella och moderna designmallar och välj den du gillar bäst. Lägg sedan till ett foto på ditt barn och komplettera med information om evenemanget. Du kan även ladda upp din egen design, så trycker vi den på premiumpapper för ett professionellt resultat.

5. När kan jag få mina inbjudningskort till nattvarden levererade?

Du kan förvänta dig att din beställning anländer inom 2–4 dagar från beställningsdatumet. Vi trycker alla våra inbjudningskort till nattvarden lokalt och så nära dig som möjligt. Detta hjälper oss att på ett snabbt och effektivt sätt skapa inbjudningar av hög kvalitet, så att det blir ännu roligare att fira ditt barn.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter