do not visit
50% rabattKod: MUGGSEPROMO | t.o.m: 23/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina muggar innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din egen personliga fotomugg eller dryckesvara på några minuter

Gör din mugg eller dryckesvara personlig med dina foton, text eller genom att välja en av våra många tillgängliga designs.

Vilken typ av dryckbehållare vill du skapa?

Vi erbjuder tre olika muggstorlekar

Välj vilken färg du vill ha inuti muggen

Färgerna bleknar aldrig

Dina foton trycks på dryckesvaror av hög kvalitet, som står emot även de mest kraftfulla diskmaskinerna och hetaste dryckerna. Finns som olika muggar och andra dryckesvaror i roliga färger och flera storlekar.

Foton dyker magiskt upp

Fyll upp din magiska mugg med en varm dryck och se när dina foton plötsligt dyker upp.

Bredaste produktutbudet

Från klassisk keramik till eleganta porslinsmuggar, från magiska muggar som förvandlas av värme till emaljmuggar, resemuggar och vattenflaskor, vi har dryckeskärl för varje tillfälle.

Premiummaterial

Våra muggar finns i olika material, såsom keramik av hög kvalitet, premiumporslin och nickelfri metall. Vår resemugg har en exteriör av livsmedelssäkert rostfritt stål och en interiör av BPA-fri plast.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, hör av dig så skickar vi en ny mugg eller ger dig pengarna tillbaka.

Skapa en personlig fotomugg eller ett dryckeskärl

Finns även som app

Drick med stil: Personliga muggar för alla tillfällen

Ingenting kan jämföras med den första klunken av en varm dryck på morgonen. Doften av nybryggt kaffe eller uppfriskande te som sprider sig i rummet. Det enda som kan göra stunden ännu bättre är att börja dagen med en klunk från din favoritkopp samtidigt som du tittar på bilder på dina barn eller älskade husdjur. På Optimalprint erbjuder vi massvis med personliga muggar som är perfekta för att sätta en personlig prägel på din dagliga rutin. Oavsett om du är ute efter en mugg med ett sött foto, ett skämt eller en rolig design som talar till din unika personlighet så har vi det du letar efter.

Varför välja en personlig mugg?

Personliga muggar är inte bara till för ditt morgonkaffe eller te; de är också den perfekta presenten för alla tillfällen. Oavsett om du funderar på att överraska en vän på deras födelsedag, visa uppskattning för dina kollegor eller skapa matchande personliga kaffemuggar åt din familj är våra personliga muggar det perfekta sättet att skapa något unikt på.


Till födelsedagar kan du skapa en mugg med ett speciellt meddelande eller en bild som påminner födelsedagsbarnet om ett speciellt ögonblick. Skämta lite med dina kollegor på kontoret med en personlig mugg med ett internt skämt eller ett roligt citat. Och inför familjeträffar kan du skapa matchande muggar som hyllar era delade minnen och upplevelser. Personliga muggar är omtänksamma och sentimentala presenter som kan anpassas med mottagarens namn, ett speciellt meddelande eller till och med ett foto. De är även praktiska och mångsidiga, perfekta för daglig användning i hemmet eller på kontoret. Och de ger en personlig touch till alla rum. Så skaffa en till dina nära och kära och gör dem glada!

Skapa din egna personliga fotomugg

Vill du krydda din morgonrutin? Då är det dags att skapa personliga muggar som skriker: "Detta är mitt kaffe och ingen annan ska röra det!" Att skapa personliga muggar har aldrig varit roligare med vårt enkla, användarvänliga redigeringsverktyg som låter dig trycka på muggar. Skapa din personliga mugg genom några enkla steg:


Steg 1: Välj vilken typ av dryckeskärl du vill ha. Vi erbjuder flera olika alternativ, inklusive porslin, keramik, magiska muggar, resemuggar och vattenflaskor. Välj det dryckeskärl som passar bäst för dina behov och det du gillar.


Steg 2: Välj storlek. Vi erbjuder flera olika storlekar från 325 ml till 483 ml, så att du kan välja den perfekta storleken för din dryck.


Steg 3: Välj en inre färg på din mugg. Du kan välja mellan flera olika färger för att ge muggen en personlig känsla.


Steg 4: Ladda upp dina foton. Oavsett om det är ett foto på dina närstående, husdjur eller en älskad resedestination kan du ladda upp ett foto och skapa en riktigt personlig mugg.


Steg 5: När du är nöjd med din design, slappna av medan våra tryckexperter gör dina personliga muggar till verklighet med livliga färger och material av hög kvalitet.

Personliga muggar som tål alla olika morgnar

Våra personliga muggar är inte bara vanliga muggar. De är designade att tåla alla olika morgnar, oavsett hur hektiska eller kaotiska de är. Med material av hög kvalitet och tillverkade av hantverksexperter är muggarna byggda för att hålla och passa alla olika tillfällen. Oavsett om de används för en lugn kaffe i hemmets famn eller när du är på språng någonstans – våra dryckeskärl är hållbara och har lång livslängd. De går också att anpassa för att spegla din unika stil och personlighet.

Färger som aldrig bleknar

En av våra personliga muggars främsta funktion är att färgerna aldrig bleknar. Vår tryckprocess garanterar att färgerna fortsätter vara klara och livliga även efter flera års användning och diskning. Dessutom är våra dryckeskärl av hög kvalitet utformade för att tåla även de varmaste diskmaskinerna och vätskorna. Det garanterar att din mugg fortsätter se ut och fungera som ny, oavsett hur ofta du använder den.

Kvalitetsmaterial

När du köper en mugg kan materialen göra hela skillnaden på kvalitet och hållbarhet. Premiummaterial som keramik, porslin och rostfritt stål av högsta kvalitet garanterar att din mugg är hållbar, har lång livslängd och kan motstå dagligt slitage.

Att investera i en mugg av material med hög kvalitet innebär också att den inte innehåller några skadliga kemikalier eller toxiner som kan finnas i billigare muggar av sämre kvalitet. Det är särskilt viktigt om du gillar att dricka heta drycker, eftersom material av låg kvalitet kan utsöndra skadliga substanser i din dryck vid höga temperaturer. Med andra ord: när du väljer en mugg tillverkad av kvalitetsmaterial investerar du inte bara i ett praktiskt objekt, utan även ett konstverk.


Klarar diskmaskin och mikrovågsugn

Våra muggar är tillverkade av höggradiga material som tål enheternas höga värme och tryck utan att skadas. Det innebär att muggarna är utformade för att stå emot hett vatten, starka rengöringsmedel och högtrycksstrålar utan att gå sönder eller att färgerna bleknar. Det låter dig diska dina muggar i diskmaskinen, vilket både sparar tid och ansträngning.

Mugg med anpassat tryck – designa hur du vill

Har du någonsin varit irriterad på de tråkiga muggarna i butikerna Gamla tråkiga citat, omodern design och ingenting som passar att ge bort som present till din svärmor? Då är det dags att leta efter något roligare.


Oavsett om din stil är mer minimalistisk eller flummig, skapa din mugg och gör den så personlig som möjligt. Vår anpassade kollektion har muggar som är perfekta att mysa med i fåtöljen, att resa med eller att ge bort till en närstående på en högtid eller födelsedag. Så låt kreativiteten flöda och välj bland våra personliga muggar för att börja designa:


Keramiska muggar


Personliga resemuggar


Vattenflaskor


Porslinsmuggar


Emaljmuggar


Magiska muggar

Från det praktiska till det magiska – den bästa presenten för alla tillfällen

Mångsidighet är det bästa du kan ge bort. Från normala muggar till magiska muggar och hållbara vattenflaskor, det finns alltid ett alternativ när du vill ha en unik present.


Värmeförändrande muggar är överraskande och roliga när man häller i en varm vätska, för de har en unik färgförändrande funktion som avslöjar en gömd design eller meddelande. Å andra sidan är personliga flaskor perfekta för vandrare, resenärer eller friluftsmänniskor som behöver en hållbar och praktisk behållare för drycker. Dessutom kan flaskorna göras personliga med mottagarens namn eller ett speciellt meddelande, vilket gör dem både personliga och praktiska.


Slutligen är personliga muggar den bästa presenten för kaffe- och teälskare, eller som en fin minnessak till dina närstående. Muggarna är ett utmärkt sätt att göra ditt kök eller kontoret mer autentiskt på.


Så oavsett om du vill ha en magisk, rolig, praktisk eller personlig present är värmeförändrande muggar och personliga flaskor ett utmärkt val. Och om du vill ha en funktionell och personlig present är våra produkter precis det du behöver.

Skapa unika muggar på några klick

Med vår lättanvända app kan du låta kreativiteten flöda och förvandla dina idéer till verklighet på bara några få steg. Du kan enkelt personalisera dina muggar med tusentals designs med dina favoritcitat, foton och grafiska bilder.


Vår app är designad för att vara intuitiv och lätt att använda, så du behöver inte vara en teknisk expert för att skapa en fin, personlig mugg. Välj bara din design, gör den personlig och voilà! Du har redan skapat en unik och genomtänkt present som kommer att glädja mottagaren.

Fler personliga produkter att upptäcka

I vår butik är personalisering nyckeln till otroliga och meningsfulla presenter och produkter. Därför erbjuder vi ett brett urval av personliga saker, från vykort och fotoböcker till väggkonst och kläder, så att du kan anpassa allt efter din smak.


Oavsett om du vill ge din närstående en omtänksam present eller ge din inredning en personlig prägel har vi allt du letar efter. Våra personliga kort och fotoböcker är perfekta för att föreviga minnen och milstolpar i livet. Du kan även förvandla din mobil med våra mobilskal genom att trycka dina favoritfoton på dem och få en helt unik och personlig mobil.