do not visit
Upp till -60% på julkort & presenterT.o.m: 25/10
8,8 / 10
Bäst på kundnöjdhet
Trycks i Sverige – snabb frakt

Omtänksamma sätt att ge på

Genom att dela dina personliga minnen och kreativa designs knyter du band med nära och kära genom att påminna om glädjefyllda minnen tillsammans.Mer info I år kan dessa minnen vara viktigare än någonsin förr. För att underlätta för dig har vi ett nytt urval av julkort, en bredare kollektion med väggkonst, fotoböcker som är lätta att skapa och ett utökat sortiment av kalendrar. Som alltid försöker vi ge de bästa erbjudandena, så att du kan dela ännu fler av dina ögonblick.

Julkort

Ge dina bästa minnen som present med våra väggkonstprodukter

Fortfarande osäker? Här är några andra bra julklappsidéer

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Optimalprint erbjuder fantastiskt vackra konstposters och de senaste trenderna inom interiördesign. Se igenom våra kategorier av handplockade posterkollektioner så som målerier, fotografier och personliga typografiska posters från konstnärer från runtom hela världen. Du kan alltid hitta något som passar perfekt till dina väggar hos oss. Med kollektioner så som natur, svart & vitt, mode, djur, sommar och många fler så finns det alltid något som passar till ditt rum, dekorationsstil eller till kontoret.

RAMA IN DINA POSTERS OCH SKAPA EN TAVELVÄGG

Vi har ett stort utbud av prisvärd väggdekoration i premiumkvalitet. Du hittar helt säkert det perfekta motivet från vårt stora utbud av posters. Att skapa en vacker och unik tavelvägg är superenkelt. Välj till en ram eller posterhängare så att den passar in på väggen.

VÄGGDEKORATION FÖR ALLA TYPER AV HEM

Att inreda sitt hem med konst skapar en känsla av lugn. Att välja rätt motiv kan vara svårt ibland, det är därför vi har samlat våra posters i olika kollektioner och kategorier så att du ska kunna hitta postern som är helt rätt för dig. Du kan kombinera olika storlekar, ramar och ramfärger för att bygga en tavelvägg som blir precis som du vill ha den.

Skapa dina tavelvägg med Optimalprint

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.