do not visit
Observera att order som görs idag kommer att komma efter jul
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet
Trycks i Sverige – snabb frakt

Omtänksamma sätt att ge på

Genom att dela dina personliga minnen och kreativa designs knyter du band med nära och kära genom att påminna om glädjefyllda minnen tillsammans.Mer info I år kan dessa minnen vara viktigare än någonsin förr. För att underlätta för dig har vi ett nytt urval av julkort, en bredare kollektion med väggkonst, fotoböcker som är lätta att skapa och ett utökat sortiment av kalendrar. Som alltid försöker vi ge de bästa erbjudandena, så att du kan dela ännu fler av dina ögonblick.

Julkort

Ge dina bästa minnen som present med våra väggkonstprodukter

Fortfarande osäker? Här är några andra bra julklappsidéer

Presenter till mor- och farföräldrar

Ett år då vi har varit längre ifrån varandra än någonsin förr, så kan fotominnen föra samman familjen igen. Påminn dina mor- och farföräldrar om era gemensamma minnen genom att sätta dem i en bok, en 2021-kalender eller på väggen för att ge glädje varje dag.

Dela dina minnen med:

Presenter till föräldrar

Ofta är föräldrahemmet fyllt med saker, men det som uppskattas allra mest är foton på familjen. Skapa ett stort familjefoto till sovrumsväggen, ett litet till fönsterkarmen i vardagsrummet eller fyll en hel kalender med foton på era stunder tillsammans! Det viktigaste är att hela familjen är samlad - antagligen på ett foto eller på många i ett kollage.

Ge bort ett delat familjeminne denna jul:

Presenter till barn

Hur kan du se till att barnen inte blandar ihop varandras kläder och böcker?
1) Gör dem unika
2) Lägg till deras namn

Visste du att du kan designa barnkläder från grunden? Lägg till text, en cool färdig design, en bild och välj färg! Du kan även göra personlig väggkonst, anteckningsböcker och deras egna kalendrar. Gör barnrummet magiskt med väggkonst för barn för att uppmuntra deras kreativitet.

Ge dina barn en unik stil med:

Presentidéer för mig!

Alltid samma fråga: "Vad önskar du dig till jul?" När jag jobbar hemifrån vill jag ha ett fint och ordnat hem! Hur? Ny konst på väggarna tack!

Kolla in våra konstsamarbeten med ledande konstnärer och designers. Botaniska tryck för ett uppfräschat kök, retrokonst för att muntra upp kontoret, naturfoton för lugna nätter i sovrummet och stadskartor när du drömmer om resor.

Ring in det nya året med ett nytt hem!

En present till alla

Tänk om det fanns en present som passade alla i familjen? Skapa en, beställ tio kopior!

...Väggkalendrar! Fyll dem med ett tema på alla 12 sidor
-Tokigaste fotona på barnen
-Sötaste minnena på husdjuren
-Semestrar att drömma om

…. Kläder! 
Kolla in våra coola designs och lägg till ett skämt, ett citat eller ett klistermärke.

Släpp loss din kreativitet!

Presenter under 100 kr

Behöver du någonting litet, men ändå personligt? När du har gett presenten en personlig känsla så kommer familj och vänner att värdesätta den mer.
-Ha morgonkaffet i en mugg med foto
-Ge en t-shirt med en cool färdig design och lägg till ett kul citat
-Inspirera dem med konstposters till väggarna för att påminna om städer ni har besökt ihop.


Lägg till små unika detaljer till en personlig produkt.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Optimalprint erbjuder fantastiskt vackra konstposters och de senaste trenderna inom interiördesign. Se igenom våra kategorier av handplockade posterkollektioner så som målerier, fotografier och personliga typografiska posters från konstnärer från runtom hela världen. Du kan alltid hitta något som passar perfekt till dina väggar hos oss. Med kollektioner så som natur, svart & vitt, mode, djur, sommar och många fler så finns det alltid något som passar till ditt rum, dekorationsstil eller till kontoret.

RAMA IN DINA POSTERS OCH SKAPA EN TAVELVÄGG

Vi har ett stort utbud av prisvärd väggdekoration i premiumkvalitet. Du hittar helt säkert det perfekta motivet från vårt stora utbud av posters. Att skapa en vacker och unik tavelvägg är superenkelt. Välj till en ram eller posterhängare så att den passar in på väggen.

VÄGGDEKORATION FÖR ALLA TYPER AV HEM

Att inreda sitt hem med konst skapar en känsla av lugn. Att välja rätt motiv kan vara svårt ibland, det är därför vi har samlat våra posters i olika kollektioner och kategorier så att du ska kunna hitta postern som är helt rätt för dig. Du kan kombinera olika storlekar, ramar och ramfärger för att bygga en tavelvägg som blir precis som du vill ha den.

Skapa dina tavelvägg med Optimalprint