do not visit
Observera att order som görs idag kommer att komma efter jul
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Personliga julkort och kalendrar

Den mest minnesvärda julklappen är personlig

Skapa fotojulklappar till nära och kära.

Det mest omtänksamma sättet att säga det på

När det är kortet som räknas.

Förvandla era favoritminnen till perfekta julklappar

Ut med otacksamma och in med personliga.

Bli inspirerad av vår gemenskap och våra vänner!

Vi vill jättegärna se dina skapelser! Dela dina foton och videos och inspirera andra via @optimalprint eller #optimalprint på Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Behöver du mer inspiration?

Vill du få tips på hur du skriver ett perfekt julkort eller hur du kan skapa unika och personliga julklappar till dina nära och kära? Kolla in vår blogg för att upptäcka mer!

Julklappsidéer
Julklappsidéer
Familjens julklappar – hitta överraskningar till dina nära och kära
Familjens julklappar – hitta överraskningar till dina nära och kära
Vad ska man skriva i ett julkort?
Vad ska man skriva i ett julkort?

Personliga julklappar som visar att du bryr dig

Om du letar efter den perfekta julklappen till familjen, en god vän, din favoritlärare eller någon annan har vi allt du behöver bland våra personliga julklappar. Från kort och fotoböcker till muggar, mobilfodral, fantastisk väggkonst och posters – vårt utbud av personliga julklappar är det perfekta sättet att visa dina nära och kära att du tänker på dem. Det finns dessutom något för varje budget och stil.


Oavsett om du är ute efter unika julklappsidéer som sätter igång samtal eller om du vill ha roliga skräddarsydda presenter som läggs på minnet, kommer du snabbt att hitta något som passar hos Optimalprint Titta på vårt omfattande utbud av unika presenter och gör det till en högtid att minnas länge.

Brett utbud av personliga julklappar

Från väggkonst och fotoböcker till muggar, mobilfodral och kläder, vårt urval av personliga julklappar innehåller något för alla. Du kan anpassa alla olika produkter, och på en del produkter kan du även lägga till ett personligt meddelande. Med en mängd olika storlekar, material och lyxiga tillbehör för att piffa till dina presenter kan du skapa en riktigt unik present som betyder något för mottagaren.


Är du redo att sprida lite julstämning? Då får du gärna fortsätta upptäcka Optimalprints utbud av personliga julklappar.

Fotoböcker

Julklappar Det blir inte mycket bättre än en personlig fotobok. Visa upp dina mest värdefulla minnen genom åren med en personlig present som får alla att le. Finns i sju olika format och med upp till 200 sidor, du kan välja mellan hårda eller mjuka pärmar, såväl som fyrkantigt och rektangulärt format.

Väggkonst

Om du letar efter personliga julklappar får du inte missa Optimalprints Studio Selection väggkonst. Från posters till canvastryck, det finns ett brett utbud av imponerande konstverk som du kan anpassa genom att justera storlek, material och orientering. Du kan till och med skapa din egen design genom att ladda upp dina favoritfoton för att tillverka skumtryck, trätryck, aluminiumtryck, tryck på plexiglas, canvastryck eller fotoposters. Vem visste att det fanns ett så stort urval av personliga julklappar?

Muggar

Den här presenten får alla att le, för en personlig mugg är perfekt för mammor, pappor, äldre släktingar, lärare och alla andra vuxna som älskar att dricka något varmt! Med en mängd olika resemuggar och keramiska muggar, plus möjligheten att lägga till ditt eget foto garanterar denna personliga present att alla blir nöjda. Du kan till och med lägga till text och grafik för den ultimata pricken över i:et.

Mobilfodral

Letar efter ett personligt mobilfodral dekorerat med dina initialer och grafiska bilder, eller vill du visa upp dina bästa semesterbilder? Våra mobilfodral är fantastiska anpassade julklappar och passar de flesta mobiler. Dessutom är det ett bra sätt att visa upp din personlighet och stil på.

Kläder

Från sportkläder till baby- och barnkläder, hoodies, sweatshirts och t-shirts, vårt utbud av anpassningsbara kläder är det bästa valet för personliga julklappar till henne och honom. Välj bland en mängd olika stilar och storlekar, ladda upp din egen design eller välj bland våra färdiga designs.

Väskor

Letar efter personliga julklappar till mamma? Våra tygpåsar är ett utmärkt val. De är tillverkade av lätt canvas som är enkel att ta hand om och som du kan anpassa med bilder och text. Alternativt kan du bläddra bland våra fantastiska designs och skapa användbara skräddarsydda presenter för shopping och så mycket mer.

Sprid julstämning

Jul är en tid för att ge, men med så många olika julklappar där ute är det utmanande att hitta en som känns speciell. Det är här Optimalprints utbud av julklappar kommer in. Oavsett om du letar efter skräddarsydda julklappar till mamma, pappa, eller om du bara vill unna dig själv, finns det oändliga valmöjligheter.

Familj

Det bästa som finns är att familjen samlas vid jul. Tack vare våra personliga julklappar kan du minnas året som gått med en fin present. Skapa väggkonst med dina bästa bilder, eller designa en kalender för det kommande året med babybilder som får dina närstående att le, varje dag. Från personliga personliga julklappar till pappa, mamma och barnen – det finns något för alla hos Optimalprint.

Vänner

Vilket bättre sätt att visa dina vänner att du bryr dig på än med personliga julklappar som du har gjort själv? Från fotoböcker till roliga t-shirts, telefonfodral och personliga julkort – det finns något som passar alla stilar och budgetar. Du kan till och med köpa dig själv en matchande present för att visa upp ert starka band!

Barn

Låt oss vara ärliga – barn har redan så mycket leksaker som de snart kommer växa ifrån. Så vad sägs om att köpa personliga julklappar som de kan behålla för alltid? Oavsett om det är en bilderbok med deras milstolpar eller en mugg som gör vardagen speciell kommer både barnet och deras föräldrar att älska den personliga presenten.

Du

Vem har sagt att du inte kan ge dig själv en julklapp? Vi berättar inte för någon om du inte vill. Oavsett om du vill ha en ny väska, ett mobilfodral eller några konsttryck för att liva upp ett rum finns det en anpassningsbar julklapp för alla hos Optimalprint, inklusive dig själv. Du förtjänar det!

Personliga julklappsidéer som alla kommer att älska

Med våra personliga julklappsidéer kan du visa dina nära och kära att du tänker på dem under denna speciella tid på året. Oavsett om du vill tacka för deras stöd eller få dem att skratta med en rolig present, har vårt utbud av skräddarsydda julklappar precis det du behöver.


Att anpassa dina presenter kunde inte vara lättare. Välj bara ditt favoritfoto, ladda upp det till redigeringsverktyget och välj sedan mellan val som storlek, material och premiumuppgraderingar. Alla våra produkter trycks här i Sverige och kommer med garanterad snabb leverans.


Optimalprints utbud av skräddarsydda presenter tar bort stressen från julhandeln. Våra presenter är verkligen unika, prisvärda och av högsta kvalitet. Oavsett om du föredrar moderna presenter eller vill ha något som är djärvt och levande, har vi massvis med personliga julklappar till alla. Handla nu för att hitta personliga julklappar som ger lite extra julstämning.


Kundservice

1. Kan jag inkludera ett personligt meddelande i min julklapp?

Ja, självklart! Är det ens en julklapp utan ett personligt meddelande? Lägg gärna till ditt eget meddelande eller ett juligt citat från nätet för att skapa julstämning. Du kan även trycka deras namn och lägga till några rader från en jullåt för att göra gåvan ännu mer omtänksam. Ett personligt meddelande eller text kommer att stärka ert band och göra gåvan ännu mer omtänksam.

2. Vilka typer av personliga julklappar med foto erbjuder Optimalprint?

Hos Optimalprint hittar du ett stort utbud av personliga fotopresenter, såsom fotoböcker, väggkonst i form av canvastavlor och posters, personliga fotomuggar, mobilskal, kalendrar, tygpåsar och personliga kläder. Välj de produkter du vill göra personliga inför julen och börja skapa med hjälp av dina favoritbilder. Vårt redigeringsverktyg är inte bara enkelt att använda, det är dessutom gratis!

3. Kommer flera personliga julklappar att skickas tillsammans i ett och samma paket?

Alla julklappar skickas direkt till mottagaren, och paketeringen varierar beroende på hur många produkter som beställs till varje mottagare. Om du t.ex. beställer en personlig mugg och en personlig tygpåse till en vän så kan vi behöva paketera muggen separat genom att linda in den i bubbelplast och packa den i en annan låda än tygpåsen för att skydda den under transport.

4. Hur beställer jag julklappar med foto från Optimalprint?

Att beställa julklappar med foto från Optimalprint är busenkelt! Allt du behöver göra är att ta en titt på vårt omfattande utbud av gåvor med foto, välja de du vill köpa, anpassa dem med dina egna designer och texter och sedan lägga till dem i din varukorg för betalning. Du kan få beställningarna levererade antingen till ditt hus eller direkt till mottagarna.

5. Kan jag skicka julklappar internationellt?

Ja, du kan skicka dina julklappar internationellt. Optimalprint levererar över hela världen och trycker faktiskt de flesta av produkterna lokalt i många länder. Vi säkerställer att tryckningen sker så nära din leveransadress som möjligt, men vissa produkter kan behöva tryckas hos en tryckpartner i ett annat land för att säkerställa att du får en produkt av högsta kvalitet.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter