do not visit

Upp till40% rabatt | t.o.m. 10/05

8,8 / 10
Bäst på kundnöjdhet
Trycks i Sverige – snabb frakt

2019 års bästa julklappar

Ge dina nära och kära kort och klappar med en personlig touch – och en riktigt god jul. Välj din favoritdesign och anpassa den precis som du vill.Mer info Upptäck vårt stora utbud av julkort och klappar med de bästa kampanjerna och fantastiska rabatter. Välj och vraka!

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Kul och smidigt...

Hur glad kan man bli av en kalender med bilder på sig själv?😂 Sjukt enkelt, kul och smidigt att beställa till det nya året! Jag gjorde en i både liggande och stående format hos Optimalprint - @isabellasess

Vem vill inte käka frukost med sin idol varje morgon?

Nu var det ju tanken att Penny skulle få den här lilla idol-koppen med henne och Benjamin i julklapp... - @angelicalundin_

Jag fick den bästa överraskelsen...

”Jag hade den bästa överraskningen som väntade på mig när jag kom hem från Krakow, min nya affisch från Optimalprint!” - @swedishpassport

Följ oss och bli inspirerad

Följ oss på Facebook och Instagram och dela din optimalprint skapelse genom att använda #optimalprint. Du hittar oss på facebook.com/optimalprint och @optimalprint

Idéer på de bästa julklapparna

Funderar du på årets julklappar? Årstidens största fråga kanske är vad dina nära och kära egentligen önskar sig. Varför inte överraska dem med något riktigt speciellt i år? Vi hjälper dig att skapa perfekta, personliga julklappar att lägga under granen. Mottagarna kommer att älska dem! Hos Optimalprint hittar du massvis av presentidéer för alla.

Hur skapar man personliga klappar?

Om du är på jakt efter de perfekta klapparna har du kommit helt rätt! Vi har massvis av unika julklappar som du enkelt kan anpassa för att glädja mottagarna. Kom igång nu: det är busenkelt! Ta en titt på vårt stora utbud av klappar och presenter, välj dina favoriter och anpassa dem med dina bilder och text. Snart har du fixat alla årets klappar!

Personliga klappar åt henne och honom

Låt dig inspireras av konstens värld med våra Posters! Du kan även skapa motiverande, personliga affischer med meddelanden i vackra teckensnitt! Välj bland hundratals mallar eller ladda upp dina designs och skapa egna affischer som passar perfekt för mottagaren.
Mer infoDu kan till exempel:
1.Skapa en design med text från mottagarens favoritlåt så att de får en affisch som har både stil och personlighet.
2.Skapa ett fotokollage med bilder på platser som mottagaren vill resa till. Du kan till och med kombinera det med bilder av resor de redan varit på.
3.Använda dina egna bilder för att skapa en omtänksam affisch med dina och mottagarens bästa stunder tillsammans.
Eller så kan du helt enkelt använda en fin bild du har och få den tryckt på canvas. På så sätt kan du skapa en omtänksam gåva på bara ett par minuter. Muggar passar perfekt som julklappar!

Unika klappar till barnen

Barnen gör julen god! Se deras ansikten lysa upp när de tittar på sina nya fotoböcker och njuter av alla fina minnen. Låt dig inspireras och skapa en fotobok med ett tema de kommer att älska. Du kan till och med skapa en fotobok med alla deras fina teckningar, så att de finns på en enda plats där ni kan titta på dem tillsammans, och där barnen kan visa upp dem. Dessutom kan du välja bilder av barnens favoritfigurer och blanda med dina bilder och text för att skapa en unik, personlig berättelse som barnen kommer att älska!

Komplettera med fina julkort

När du har skapat dina unika, fina julklappar är det dags att välja julkort. Vi har hundratals vackra, unika designs att välja bland. När du har hittat din favorit bland dem kan du anpassa kortet med hjärtliga hälsningar och bilder. Snart nog är det jul igen, och vi kan redan höra tomten säga ”ho, ho, ho”. Vänta inte för länge med klapparna!

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.