do not visit
Våra leveranspartners är mer upptagna än normalt. Beställ dina julklappar så tidigt som möjligt för att få dem i god tid till jul.
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Personliga julkort och kalendrar

Ge bort dina bästa minnen på fotoprodukter

Presenter till din familj

Det finns inget bättre än att återuppleva de stunder som får din familj att le. Förvandla dessa ögonblick och foton till en vacker väggkalender eller en personlig fotobok med minnen från det gångna året.

Presenter till dina vänner

Vill du visa dina vänner att du bryr dig? Skapa en kollageposter eller en kollagecanvastavla med foton av era favoritminnen, eller ge dem en personlig vattenflaska eller resemugg.

Presenter till de små

Ibland är det de små sakerna som gör att våra barn känner sig speciella. Lägg till ett barns namn på deras kläder eller skapa en helt unik design. Ge barnen magi genom att skapa muggar med foton, text och roliga figurer som dyker upp precis som julmagi!

Presenter till mig

Glöm inte bort dig själv i år. Välj bland en mängd olika produkter och designer, anpassa med foton, text eller en av våra trendiga designer, så sticker du ut på nolltid.

Plus täcker din julhandel och shopping under en stor del av 2023

Julen är tiden då man ger och Plus är här för att hjälpa dig. Du kan gå med Plus för att få GRATIS leverans i hela 12 månader – och börja med din julhandel. 🎁 Ge alla på din lista en julklapp som de kommer minnas i många år framöver, samtidigt som du håller nere dina kostnader. Läs mer

Välj en perfekt gåva

Finns även som appJULKLAPPSTIPS

Funderar du på vilka julklappar du ska köpa? Du behöver inte mer än Optimalprint! Vi erbjuder ett brett urval av personliga presenter så att du kan glädja dina närstående lite extra denna jul. Från kläder och muggar till kalendrar och mer, vi har verkligen något för alla. Ge dem en personlig prägel för att göra denna jul extra speciell, med julklappar som läggs under granen och går rakt in I hjärtat.

PERSONLIGA PRESENTER ÄR LÄTTA ATT SKAPA

Visa hur mycket du bryr dig om dina närstående med personliga presenter. Men hur kan du se till att dina presenter verkligen är unika? Optimalprint använder den senaste tryckteknologin för att skapa vackra, unika presenter som dina närstående kommer att älska i många, många år. Du kommer att förvånas över hur enkelt det är! Upptäck vårt breda urval med fina presenter, välj dina favoriter och lägg till din egen stil med dina favoritfoton och personliga meddelanden.

PERSONLIGA JULKLAPPAR TILL HONOM OCH HENNE

Optimalprint erbjuder ett brett urval av personliga presenter för honom och henne. Med vårt lättanvända designverktyg på nätet kan du skapa anpassad väggkonst, canvastryck, posters och mer på bara några minuter. Till honom kanske du kan skapa en unik, personlig fotocanvas med era bästa gemensamma minnen? Och till henne kanske du kan designa en personlig fotoposter med kollage för att visa din kärlek och uppskattning denna jul. Ladda helt enkelt upp dina favoritfoton, lägg till text och välj mellan flera olika bakgrunder och typsnitt för att skapa en helt unik present.

PERSONLIGA JULKLAPPAR TILL BARN

Julen är barnens högtid! Det finns ingenting bättre än att se deras upprymda små ansikten när de öppnar sina julklappar på julafton. Vi erbjuder ett brett urval av personliga julklappar till barn och de gör stämningen extra festlig. Vad sägs om att skapa en fotobok med deras första konstverk, så att de har allt på en plats för att visa upp nu och reflektera över senare i livet? För äldre barn och tonåringar kan du designa ett personligt mobilskal som visar upp deras unika personlighet - det är alltid populärt!

GLÖM INTE JULKORTET!

Ett unikt designat julkort är det perfekta tillbehöret till dina personliga julklappar. Vi på Optimalprint har hundratals iögonfallande, originella kort att välja bland, så att du kan ge den där sista personliga prägeln på dina julklappar. Vårt intuitiva designverktyg på nätet gör det enkelt att använda dina foton, text och bilder för att skapa ett vackert kort som man gärna hänger upp på väggen.