do not visit

Upp till 40% rabatt. t.o.m 24/11. Gratis standard frakt i appen!

9,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet
Trycks i Sverige – snabb frakt

2019 Ärs bÀsta julklappar

Ge dina nĂ€ra och kĂ€ra kort och klappar med en personlig touch – och en riktigt god jul. VĂ€lj din favoritdesign och anpassa den precis som du vill.Mer info UpptĂ€ck vĂ„rt stora utbud av julkort och klappar med de bĂ€sta kampanjerna och fantastiska rabatter. VĂ€lj och vraka!

Idéer pÄ de bÀsta julklapparna

Funderar du pĂ„ Ă„rets julklappar? Årstidens största frĂ„ga kanske Ă€r vad dina nĂ€ra och kĂ€ra egentligen önskar sig. Varför inte överraska dem med nĂ„got riktigt speciellt i Ă„r? Vi hjĂ€lper dig att skapa perfekta, personliga julklappar att lĂ€gga under granen. Mottagarna kommer att Ă€lska dem! Hos Optimalprint hittar du massvis av presentidĂ©er för alla.

Hur skapar man personliga klappar?

Om du Àr pÄ jakt efter de perfekta klapparna har du kommit helt rÀtt! Vi har massvis av unika julklappar som du enkelt kan anpassa för att glÀdja mottagarna. Kom igÄng nu: det Àr busenkelt! Ta en titt pÄ vÄrt stora utbud av klappar och presenter, vÀlj dina favoriter och anpassa dem med dina bilder och text. Snart har du fixat alla Ärets klappar!

Personliga klappar Ă„t henne och honom

LÄt dig inspireras av konstens vÀrld med vÄra design-affischer! Du kan Àven skapa motiverande, personliga affischer med meddelanden i vackra teckensnitt! VÀlj bland hundratals mallar eller ladda upp dina designs och skapa egna affischer som passar perfekt för mottagaren.
Mer infoDu kan till exempel:
1.Skapa en design med text frÄn mottagarens favoritlÄt sÄ att de fÄr en affisch som har bÄde stil och personlighet.
2.Skapa ett fotokollage med bilder pÄ platser som mottagaren vill resa till. Du kan till och med kombinera det med bilder av resor de redan varit pÄ.
3.AnvÀnda dina egna bilder för att skapa en omtÀnksam affisch med dina och mottagarens bÀsta stunder tillsammans.
Eller sÄ kan du helt enkelt anvÀnda en fin bild du har och fÄ den tryckt pÄ canvas. PÄ sÄ sÀtt kan du skapa en omtÀnksam gÄva pÄ bara ett par minuter. Muggar passar perfekt som julklappar!

Unika klappar till barnen

Barnen gör julen god! Se deras ansikten lysa upp nÀr de tittar pÄ sina nya fotoböcker och njuter av alla fina minnen. LÄt dig inspireras och skapa en fotobok med ett tema de kommer att Àlska. Du kan till och med skapa en fotobok med alla deras fina teckningar, sÄ att de finns pÄ en enda plats dÀr ni kan titta pÄ dem tillsammans, och dÀr barnen kan visa upp dem. Dessutom kan du vÀlja bilder av barnens favoritfigurer och blanda med dina bilder och text för att skapa en unik, personlig berÀttelse som barnen kommer att Àlska!

Komplettera med fina julkort

NĂ€r du har skapat dina unika, fina julklappar Ă€r det dags att vĂ€lja julkort. Vi har hundratals vackra, unika designs att vĂ€lja bland. NĂ€r du har hittat din favorit bland dem kan du anpassa kortet med hjĂ€rtliga hĂ€lsningar och bilder. Snart nog Ă€r det jul igen, och vi kan redan höra tomten sĂ€ga ”ho, ho, ho”. VĂ€nta inte för lĂ€nge med klapparna!

Ladda ner Optimalprints app och fÄ fri standardfrakt!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en lÀnk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkÀnner du att ta emot ett automatiskt engÄngs-sms med lÀnken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.