do not visit
50% rabatt på FotopostersKod: POSTERSEPROMO | t.o.m: 23/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina affischer innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa en personlig poster och liva upp väggarna

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se våra kategorier med väggkonst

Skapa konst med dina favoritbilder

Foton bör delas, visas upp och avnjutas.Tryck dina favoritminnen på posters och förvandla dina väggar till ett galleri. Skapa ett montage med foton från din barndom för att återuppleva gamla minnen, eller använd en kombination av skolfoton, högskolefoton och nyare foton för att på ett vackert sätt fånga övergången genom livets olika stadier. Optimalprint använder material av högsta kvalitet för att ge dig en färdig produkt som tål tidens test.

Hög kvalitet till rimliga priser

Vi trycker våra posters med premium-bläck och -papper.
Vi trycker lokalt, så att du kan skapa ditt galleri till ett överkomligt pris.

Trycks lokalt. Snabb leverans.

Vi trycker våra posters på miljövänligt papper, så nära dig som möjligt.
Det minskar miljöpåverkan, vilket är bra både för naturen och för dig.


Skapa en personlig poster och liva upp väggarna

Personaliserade tryckta posters från Optimalprint

Om du vill göra dina väggar mer levande har Optimalprint allt du vill ha. Fräscha upp din heminredning och släpp lös din inre kreativitet med tryckta posters som höjer din inredning. Men med så många olika motiv att välja mellan är det lättare sagt än gjort att välja något som alla i hemmet kommer att gilla – för att inte tala om att hitta en poster som verkligen speglar din stil och personlighet. Med vår tjänst för personliga posters tar vi bort all stress och allt krångel. Det har aldrig varit enklare att hitta populära postertryck som känns helt rätt.


Hos Optimalprint måste du bara ladda upp ett valfritt foto, välja bland våra olika tryckmetoder och din storlek. Det är verkligen så enkelt att designa och skapa dina alldeles egna konstposters. Alternativt kan du bläddra i vår Studio Selection kollektion och välja bland alla exklusiva motiv som vi har att erbjuda. Och det är inte allt. Vi har flera material att välja mellan, inklusive canvas, metall, trä och plexiglas, samt olika storlekar för att säkerställa att din tryckta poster passar det rum den ska hängas i. Dessutom använder vi bara förstklassiga tryckprocesser och de bästa materialen för att garantera skarpa bilder och levande färger.


När dina personliga affischer har tryckts kommer de att packas och skickas till dig snabbt. Om du är redo att blåsa nytt liv i dina väggar, fortsätt att scrolla för att väcka din kreativitet och börja skapa dina alldeles egna tryckta posters.

Tryck posters för att förvandla din bostad till ett hem< br>
Sovrum, badrum, kontor, hallen, kök och mer – nästan alla rum i huset kan förvandlas med tryckta posters. Oavsett om du vill komma ihåg ett särskilt minne, lägga till en färgklick eller släppa loss din kreativitet har unika tryckta posters från Optimalprint något för alla.

Inspirerande kontor

Oavsett om du arbetar hemifrån, har en hybridroll eller ett studierum för läxor, behöver ditt arbetsrum en lugn, men ändå motiverande atmosfär. Det är precis vad rätt konstverk eller en personlig tryckt poster kan göra. Du väljer något från vår konstsamling, dekorerar postern med ett motiverande citat eller använder en bild från din favoritsemester för att hjälpa dig fokusera och arbeta.

Mysiga sovrum

Rätt atmosfär i ditt sovrum kan göra underverk för din sömn. Fel atmosfär kan göra dig sur och sömnlös. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer tryckta posters som är lugnande och som betyder något för dig. Med ett urval av liggande, stående eller fyrkantiga posters, kommer du garanterat att hitta en perfekt poster för alla olika rum.

Välkomnande kök

Köket är hjärtat i hemmet och navet i familjelivet, som spelar en stor roll i alla hem. Tryckta posters hjälper till att lyfta även de tråkigaste väggarna med en rad olika motiv och färger. Lek med canvas, metall och plexiglas för att hitta det material som passar din stil.

Mångsidiga hallar

Hallar måste vara välkomnande, men de är ofta en plats där väggarna är tomma. Med våra posters kan du väcka liv i din hall, samtidigt som du visar din personlighet – även i de minsta utrymmena. Tryck på canvas och trä är särskilt iögonfallande och kan vara en konversationsstartare när någon går förbi.

Välkomnande vardagsrum

En plats där alla samlas för att titta på TV, träffa vänner och njuta av god mat och dryck, ditt vardagsrum är en perfekt plats för att visa upp personliga foton och konstverk. Hos Optimalprint har vi flera olika stilar och material att välja mellan, så du kan vara säker på att hitta tryckta posters som kompletterar din inredning.

Anpassade posters, för alla stilar

På Optimalprint kommer våra anpassade posters i massvis med olika storlekar, stilar och orienteringar. Välj mellan kvadratiska, stående eller liggande och välj en finish som passar din heminredning. Om du är mer intresserad av fördesignade tryckta posters kommer vårt urval av imponerande alternativ inte att göra dig besviken. Bläddra helt enkelt bland våra tryckta posters online, välj önskat tryck och bestäm sedan storlek och material för dina posters.

Canvastryck

Postertryck på canvas är ett prisvärt och populärt val när det kommer till konstverk för hemmet. Vi trycker våra posters med premiumbläck för att fånga varje liten detalj från ditt foto eller konstverk. Vi säkerställer också en högkvalitativ finish varje gång, oavsett storleken på trycket.

Tryck på plexiglas

Vi erbjuder postertryck direkt på plexiglas för en klassisk stil. Det passar till vardagsrum, hallar, kontor och mer - trycken är perfekta för alla olika rum. För ett extra speciellt tryck kan du designa ett med flera foton och skapa ett ögonfång som alla tycker om.

Aluminiumtryck

Våra postertryck på aluminium betyder att färgerna i dina utskrifter förblir levande och djärva. En modern stil som passar i alla olika rum. De trycks direkt på metall för att skapa modern väggkonst. Du behöver ingen tidigare designerfarenhet eller designförmåga. Välj helt enkelt din design, storlek och ram så sköter vi resten.

Trätryck

Unika och imponerande, våra postertryck på trä är perfekta för personer som vill ha ett rustikt utseende och känsla i sitt hem. Välj mellan en 10 mm eller 20 mm tjocklek samt orientering och storlek på ditt tryck. Tryck på trä i vardagsrummet och hallen ger ditt hem en mysig atmosfär.

Små och stora posters för varje budget

Hos Optimalprint har vi inte bara ett enormt utbud av tryckta posters och konstverk i olika storlekar, utan vi garanterar också de lägsta priserna. Oavsett din budget och inredningsstil kommer du garanterat hitta en poster som passar. Du behöver inte ens ha använt vårt designsystem tidigare eller vara särskilt kreativ. Ladda bara upp ditt foto, välj din mall, storlek, material och orientering, så levererar vi dina tryckta posters till din dörr blixtsnabbt.

Väck fantasin med Optimalprint

Konstverk i hemmet är ett snabbt och enkelt sätt att förvandla dina rum på. Det skapar en välkomnande och avkopplande atmosfär samtidigt som du visar upp din egen personlighet och stil. Du kan också ta det ett steg längre med personliga tryckta posters.


Om du letar efter posters för ditt hem – i litet eller stort format – har vi allt du behöver. Välj helt enkelt din favoritbild eller konstverk, material och storlek på dina tryckta posters. Vi tar hand om resten – det är verkligen så enkelt. Släpp lös din kreativitet idag och förvandla din bostad till ett hem med en personlig poster från Optimalprint.